Sennheiser Momentum On-Ear slušalice - razmazite sva svoja osjetila!

29. listopada 2013., pregleda: 572, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:Sennheiser Momentum on-ear
slušalice su manja verzija proslavljenih Momentum over-ear slušalica, ali ovog puta s naglaskom na stil, te su tako namijenjene pravim audiofilima, koji prate trendove, modno su osvješteni, te uz savršen zvuk žele i prekrasan dizajn.

Izrađene su od najkvalitetnijih materijala - jastučići su od Alcantara (koji se koristi u luksuznim automobilima i brodovima), dok su klizači za slušalice izrađeni od brušenog nehrđajućeg čelika, no unatoč tome, izrazito su lagane (160 grama) i udobne, upravo namjenjene za dugotrajno nošenje.

Unatoč naglasku na stil, Momentum on-ear slušalice nisu se nimalo odrekle slavne kvalitete Sennheiser zvuka, dapače, u slušalice su ugrađene vrlo kvalitetne zvučničke jedinice (impedancije 18 Ohma), pružajući bogat i detaljan zvuk s blagim naglaskom na niske tonove. Zatvorenog su tipa, što znači da neće propuštati zvuk "prema van", ali ne blokiraju vanjsku buku, stoga ćete ipak imati minmalni kontakt s vanjskim svijetom dok uživate u omiljenoj glazbi.

Momentum on-ear dolaze sa praktičnom torbicom, u kojoj se nalaze dva kvalitetna i izdržljiva kabela: jedan "obični", te jedan s mikrofonom i daljinskim upravljačem za korištenje s iOS uređajima, kako biste mogli kontrolirati glazbu, te odgovarati na pozive.

Sennheiser Momentum on-ear su pravi dokaz kako vrhunski kvalitetne slušalice mogu biti i prekrasnog dizajna, pružajući uravnotežen, glatki zvuk, širokog, punog basa, s mnogo detalja kroz srednje i visoke tonove, kako biste se u potpunosti mogli prepustiti i uživiti u sve glazbene žanrove.

Na kraju, nije na odmet napomenuti, kako je slavni what hi fi magazin, Sennheiser Momentum on-ear, ocijenio s 5 od 5 zvjezdica, te zaključio kako "zaista vrijede svake lipe". Mi se apsolutno slažemo i preporučamo.

Momentum on-ear raspoložive su u 7 varijanta: Green, Black, Red, Brown, Ivory, Pink i Blue.

Za sve dodatne informacije, narudžbe i rezervacije, molimo da nas kontaktirate


 


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: