Sigurnost kupovine


AVmax - jamstvo sigurne kupnje

U AVmax-u smatramo da je sigurnost kupnje i zadovoljstvo kupca na prvom mjestu.

Sigurnost kupnje 
AVmax je poslovna jedinica u vlasništvu AVR d.o.o, renomirane tvrtke na području distribucije, instalacije i održavanja profesionalne audio-video opreme. Iako se poslovanje potrošačkom elektronikom vrši kataloški, putem AVmax online servisa, tvrtka AVR svojim dugogodišnjim poslovanjem i referencama jamči sigurnu kupnju.

Jamstvo isporuke proizvoda
AVmax jamči da će svi proizvodi biti isporučeni unutar roka izraženog na službenoj ponudi. U slučaju prekoračenja roka isporuke sva uplaćena sredstva će biti odmah vraćena na vaš račun. Kupac također može odustati od kupovine u bilo kojem trenutku prethodno isporuci. Isporuka proizvoda se vrši isključivo provjerenim kurirskim službama (InTime, UPS, DHL, isl.) koje jamče sigurnu isporuku unutar navedenih rokova. Sva roba je osigurana od strane osiguravateljske kuće za vrijeme dostave. Ukoliko se roba izgubi ili ošteti u transportu ista će biti odmah zamijenjena.

Sigurnost online plaćanja
Online plaćanje karticama se vrši na službenom serveru tvrtke T-com (PayWay). Podatke sa kartica ne čuvamo niti im imamo pristup. Za sigurnost vaših podataka odabrali smo renomiranog davatelja usluge kao jamstvo za Vašu sigurnu online kupnju.
Artikle iz naše ponude također možete pregladi i na službenim stranicama "Shopping centar" tvrtke T-com.

Jamstvo kvalitete proizvoda
Svi proizvodi dolaze sa originalnim jamstvom ovjerenim od strane uvoznika ovlaštenog od samog proizvođača.
Za sve uređaje u ponudi je osiguran servis i rezervni dijelovi u skladu sa originalnim sevisnim jamstvom.
AVmax jamči da isporučeni proizvodi nisu već korišteni i da dolaze u original pakiranju.


Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte putem obrasca, email-a ili na brojeve telefona.