Slušalice Focal Spirit One - užitak za oči i uši!

6. travnja 2013., pregleda: 631, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:


Kada se pojavi novi proizvođač slušalica, mnogo je lakše vjerovati da će proizvesti kvalitetan proizvod ukoliko se njegov kredibilitet ne temelji samo na poznatim ličnostima, koje taj proizvod koriste, već na iskustvu u proizvodnji sličnih komponenti. Takav je slučaj kod Focala, vrhunskog francuskog proizvođača zvučnika, koji je nakon čak dvije godine razvitka predstavio svoje prve slušalice - Spirit One.

Uzimajući u obzir daljinski upravljač na kabelu Spirit One slušalica, kojime se može kontrolirati Appleovi uređaji, postaje jasno namjena Focalovih slušalica -  ljudi u pokretu, po mogućnosti, s Appleovim uređajem u džepu. Focal je napravio slušalice zatvorenog tipa koje idu oko uha te ih je moguće preklopiti radi lakšeg odlaganja.

Tijelo Spirit One slušalica je napravljeno od kombinacije aluminija, abs i gumirane plastike. Slušalice su vrlo čvrste, te savršeno prijanjaju uz uho zahvaljujući pomičnim zglobovima koji služe da se, u svakom trenu, slušalice nalaze u optimalnoj poziciji. Idealno pozicionirane, slušalice smanjuju vanjsku buku i preko 20 dB, što znači da će slušatelj biti lišen zvučnih informacija svijeta oko sebe, a do njegovih ušiju će dopirati samo i jedino glazba.

U kompletu sa slušalicama dolazi čvrsta kutija za odlaganje slušalica, platnena vrećica, 6.5mm priključak te priključak za korištenje u zrakoplovima, kratki produžni kabel s 3.5mm ženskim priključkom i glavni kabel s daljinskim upravljačem za Apple uređaje koji je presvučen tkaninom. Lijeva slušalica ima 3.5mm ženski priključak na kojeg se svi spomenuti kabeli spajaju. Zvučničke jedinice koriste neodimijske magnete, a membrana im je napravljena od kombinacije Mylara i titanija kako bi bile što lakše i čvršće.

Zvuk Spirit One slušalica prati poznatu Focalovu filozofiju zvuka - čist, artikuliran zvuk s prirodnim srednjetonskim područjem. Bas područje je jasno definirano, bez neprirodnih primjesa, jasno i čisto. Sve u svemu, Focal je proizveo dobro konstruirane, prekrasne slušalice, čija se kvaliteta očituje i u odličnim zvučnim karakteristikama.

Detalje, specifikacije i cijenu pogledajte ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: