Snizili smo cijene Nikon fotoaparata!!!

10. rujna 2012., pregleda: 6647, komentara 0, Ocjena (11) korisnika:

Dragi naši,
znate kako se kaže: "tko čeka, taj i dočeka". E, pa tako su i svi Nikonoljupci konačno došli na svoje - snizili smo cijene Nikon fotoaparata!!! Provjerite kojih i nađite idealan fotoaparat za sebe!

NIKON COOLPIX FOTOAPARATI
COOLPIX AW100
Izrađen za snimanje aktivnosti na tlu ili pod vodom, fotoaparat COOLPIX AW100 spreman je za avanturu kad i vi. Ovaj je fotoaparat otporan na vodu, udarce i smrzavanje, te je zbog toga savršen za vaše aktivnosti - bilo zimi, ljeti, u proljeće ili jesen. Ugrađeni GPS sustav, elektronički kompas i zemljopisna karta svijeta.
COOLPIX P510
Napravite jedan korak dalje s fotoaparatom COOLPIX P510 prijelaznog tipa s 42x super zumom. S NIKKOR objektivom koji osigurava izvanredan širokokutni raspon 24 – 1000 mm do super telefotografskog raspona, ovaj se 16-megapikselni fotoaparat akciji približava onoliko koliko to želite.

COOLPIX L310
Svestrani fotoaparat COOLPIX L310 omogućuje vam snimanje života s bilo koje udaljenosti. Od izvanrednih panorama do udaljenih akcija, snažni NIKKOR objektiv s 21x optičkim zumom hvata baš sve.  Bilo da izdaleka snimate zapanjujuće prizore ili da zumirate detalje prikaza, automatska funkcija protiv zamućivanja zadržat će postojanost slika – čak i pri slabom osvjetljenju.

COOLPIX L810
Klasičan 16-megapikselni fotoaparat COOLPIX L810 sve je što vam treba. Približite se više nego što ste mislili da je moguće i snimite bilo koju fotografiju, bilo gdje, s nevjerojatnim objektivom s 26x zumom. Smjestite najveću zgradu u snimku upotrebom zapanjujućeg širokokutnog zuma, ili snimite delfine s velike udaljenosti, s broda, upotrebom nevjerojatnog telefotografskog zuma.

COOLPIX L6300
Uskladite boje sa svojim stilom gdje god krenuli s fotoaparatom COOLPIX S6300 od 16 megapiksela. NIKKOR objektiv s 10x optičkim zumom snima nezaboravne trenutke s lakoćom, a pritiskom na samo jedan gumb možete se prebaciti na snimanje videozapisa u punoj HD razlučivosti. Od širokokutnih grupnih snimaka do krupnog plana vama nekog bliskog, CMOS senzor slike s pozadinskim osvjetljenjem jamči briljantne detalje i čistoću slike – čak i pri slabom osvjetljenju.

COOLPIX S9300
U tankom kućištu fotoaparata COOLPIX S9300 krije se obilje napredne tehnologije po kojoj se ovaj 16-megapikselni fotoaparat ističe među drugima. Jednim dodirom gumba možete snimiti videozapise u punoj HD razlučivosti i čak snimati odvojene scene kao jedan videozapis. Ugrađena mogućnost GPS-a omogućuje vam označavanje fotografija u svakom trenutku ili trasiranje itinerera kada ste na putovanju.


NIKON D-SLR FOTOAPARATI

D90 KIT AF 18-105VR
D90 spaja tehnologiju Nikonovog glavnog proizvoda, digitalnih SLR-a, s nizom sofisticiranih funkcija koje će vam pomoći u ostvarivanju vrhunskih rezultata. Njegov 12,3 megapiskelski CMOS senzor slika DX-formata i EXPEED sustav za obradu slika pružaju vrhunsku kvalitetu slike duž širokog ISO raspona osjetljivosti na svjetlo.

D7000 KIT AF 18-105VR
Tehnologija snimanja vrhunskih slika utjelovljena u iznenađujuće laganom kućištu čini uređaj D7000 predvodnikom novog doba kreativne fleksibilnosti. Dovoljno izdržljiv za putovanje bilo kamo i dovoljno snažan za suočavanje s bilo kakvom situacijom – njegov će raspon naprednih značajki zadovoljiti svakog fotografa koji želi poboljšati svoje umijeće. Ako je fotografija Vaša strast, ovo je D-SLR koji trebate.

D5100 KIT AF 18-55VR + AF 55-200VR
D5100 je D-SLR fotoaparat vrhunske izvedbe napravljen kako bi stimulirao vašu kreativnu stranu i pomogao vam stvoriti slike i filmove kao nikad prije. Svestrani komplet s dva VR objektiva sa zumom. Oba objektiva imaju funkciju smanjenja vibracija za smanjenje efekta trešnje fotoaparata.

D3200 KIT AF 18-55 VR
Ovjekovječite svoje uspomene snažnim ali nevjerojatno praktičnim fotoaparatom D3200. Opremljen CMOS senzorom od 24,2-megapiksela i Nikonovim moćnim sustavom za obradu slika EXPEED 3, ovaj SLR fotoaparat omogućuje snimanje izvanrednih fotografija i D-filmova pune HD razlučivosti. To je izvanredan način za snimanje života s bogatim detaljima; D3200 omogućuje vam čak i izravno slanje slika s fotoaparata na pametni uređaj da biste odmah mogli podijeliti svoje fotografije i videozapise.

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: