Sofisticirani dizajn Harman/Kardon slušalica

9. prosinca 2012., pregleda: 638, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:
Upravo su na naše tržište stigle nove Harman/Kardon slušalice, a naš jedini komentar je, kako i sama Jennifer Lopez kaže: "Harman Kardon - Beautiful Sound"! Pa krenimo redom s upoznavanjem:


HARMAN/KARDON NI

Slušalice Harman Kardon NI (Noise-Isolating) stvaraju savršeni bas i jasan zvuk, čak i na niskim jačinama. Pravokutni oblik crnih kučišta također savršeno nadopunjuje stil Vaših iPad, iPhone i iPod touch uređaja. Slušalice također dolaze sa silikonskim navlakama koje dolaze u tri veličine za optimalnu udobnost i daljinskim upravljačem s tri gumbai ugrađenim mikrofonom za primanje telefonskih poziva. Spoj sofisticiranosti i jednostavnosti, ove lagane i udobne slušalice su dio prve ikada Harman/Kardon linije slušalica. Sada možete ponijeti odličan i prelijepi zvuk sa sobom, gdje god išli. Cijenu i ostale detalje pogledajte ovdje.


HARMAN/KARDON AE


Harman Kardon AE (Acoustically Enhanced) in-ear slušalice se sastoje od laganog aluminijskog kučišta za super bas i istinsku reprodukciju zvukova niskih frekvencija koji dolaze iz Vaših iPhone, iPad, ili iPod uređaja. Dolaze s silikonskim navlakama u tri veličine za izuzetnu udobnost pri nošenju, i daljinskim upravljačem s tri gumba i ugrađenim mikrofonom. Jedne od prvih Harman/Kardon slušalica, pružaju kristalno jasan zvuk i čist bas, a dolaze sa torbicom za nošenje. Cijenu i ostale detalje pogledajte ovdje.


HARMAN/KARDON  CL

Harman Kardon CL (Classic) on-ear slušalice integriraju vrhunski dizajn, materijale i elektroniku. Lukovi koje mogu mijenjati korisnici, samopodesiva kućišta i mekana koža osiguravaju udobno nošenje i optimalnu akustiku. Okviri od pjeskareno čelika i ma crna kučišta stvaraju kultnu i modernu estetiku koja prati stil Vaših iPhone, iPad i iPod uređaja. Odlično blokiraju vanjsku buku, a za još lakšu prenosivnost i udobnost, tu je i 2D sklopivi dizajn. Cijenu i ostale detalje pogledajte ovdje.


HARMAN/KARDON BT

Harman Kardon BT (Bluetooth) over-ear stereo slušalice sadrže najnoviju Bluetooth tehnologiju savršenu za korištenje s Vašim iPhone, iPad ili iPod touch uređajima. Slušalice imaju punjivu bateriju koja traje do 12 sati. Za razliku od Bluetooth slušalica drugih proizvođača, Harman/Kardon BT se mogu koristiti i nakon što se isprazni baterija uz pomoć uključenog kabela. Imaju ugrađen mikrofon i upravljač, a za dodatnu udobnost tu su mekani kožni jastučići. Cijenu i ostale detalje pogledajte ovdje.Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.

 

 


Tagovi - harman kardon - slušalice
Izvor: http://www.istyle.eu/hr/

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: