Sonoro CUBO - užitak za sva čula

12. prosinca 2011., pregleda: 1124, komentara 0, Ocjena (5) korisnika:


Novost u ponudi AVmaxa je uređaj pod nazivom CUBO - radio/CD player zanimljivog dizajna i naprednih tehničkih performansi. Profinjeni izgled uređaja oplemenjuje svaki interijer, ispunjavajući ga kvalitetnim zvukom. Ljubitelji tehnologije i dobrog dizajna sigurno će prepoznati potencijal CUBA u unutrašnjem uređenju doma ili ureda.
      
CUBO širi snažan i kristalno čist zvuk, što je osobito dojmljivo s obzirom na veličinu uređaja. Kompaktni CUBO ima dimenzije od samo 210 mm x 140 mm x 240 mm, i bez problema se može postaviti na stol, noćni ormarić ili kuhinjski element. CUBO je dostupan u 7 finiša od lakiranog i 3 finiša od pravog drva (ružičasto, crveno, zeleno, bijelo, crno, srebrno, žuto, orah, trešnja, javor) i uklapa se u moderno i klasično opremljene interijere. Kako mu i sam naziv govori, CUBO ima oblik kocke, i smješten je u kvalitetnom drvenom kućištu s lakiranim premazom u boji ili u finišu od pravog drva.

Bogat i otvoren zvuk omogućuju 3-inčni zvučnici punog raspona postavljeni na vrhu uređaja i integrirana bas-refleks cijev. Uređaj sadrži PLL radio i podržava FM prijem, uz automatsko i ručno biranje frekvencija. Memorirati se može do 6 radio stanica.

CD player ima slot mehanizam, opciju memoriranja 20 zapisa i pregleda sadržaja zapisa, uz prikaz ID3 oznake i dodatnih podataka sa CD-a na zaslonu uređaja. CUBO se može programirati za ponavljanje zapisa ili slučajnu reprodukciju. Na uređaj se mogu spojiti i prijenosni uređaji kao što su MP3 playeri, PC računala, iPod ili iPhone.

Digitalni sat ima narančasti LCD zaslon s opcijom zatamnjenja, alarm koji prema izboru pokreće CD, radio ili signal za buđenje, te snooze tipku. Uređaj je opremljen konektorom za antenu od 75 Ohma i utičnicom za slušalice. Sa stražnje strane uređaja nalazi se bravica tako da se uređaj može osigurati u javnim prostorima.

CUBO je u magazinu Maxim bio proglašen 'Najboljim tehničkim uređajem godine', a dobitnik je i dvije prestižne Plus X europske nagrade za najbolji dizajn i za lakoću korištenja.

“Cubo je zapeo za oko mnogim ljubiteljima dizajna i unutrašnjeg uređenja, i to radi svog modernog i elegantnog izgleda“, kaže Marcell Faller, direktor tvrtke Sonoro. “A kad ga uključite, i stručnjaci ostaju zadivljeni.”

Evo i boja između kojih možete birati, a za detalje kliknite ovdje.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: