Sony KDL-46EX1, vizualno i zvučno zadovoljstvo

17. srpnja 2009., pregleda: 1502, komentara 0, Ocjena (10) korisnika:

Sony KDL-46EX1 je, kažu, jedna od najelegantnijih LCD televizija koje je proizveo ovaj prozvođač. Osim same estetike, popularnosti ovog T V-a pridonjele su i njegove izvrsne karakteristike i funkcionalnost; prvenstveno vrhunska završna obrada i  mogućnost jednostavnog montiranja na zid.

Vrhnski dizajn, učint će, da ovaj TV izgleda poput  okvira za slike, što će zasigurno još više doprinjeti ljepoti vašega interijera. Ovaj telvizor će to i postati ukoliko to želite; budući dolazi sa integriranom funkcijom prikazivanja fotografija. Fotografije koje izaberete prikazivati će se na ovom 46inčnom ekranu za vrijeme dok vi ne gledate neki od omiljenih TV programa.

Sony KDL-46EX1 dolazi i sa integriranom funkcijom bežičnog spajanja na Media box, na koji se može spojiti sva sila dodatnih uređaja. Uz 100 okvira po sekundi (frames per second – FPS) i najbrže akcije koje se prikazuju na TV-u biti će prikazane jako čisto, bez trzaja i zamućenja.

Ovaj HDTV duguje kvalitetu svoje slike,  24p True cinema tehnologiji i rezoluciji 1920 x 1080. Boje su intenzivne zahvaljujući visokom kontrastu i značajnom poboljšanju prikaza boja po rubovima.  Sony KDL-46EX1 pružit će vam nezaboravno iskustvo gledanja vašeg omiljenog filma, a niti zvuk vas neće ostaviti ravnodušnima.  The TruSurround Sound tehnologija popraćena sa Dolby digital tehnolgijom stvoriti će kino ugođaj i povećati će zvučni doživljaj prikazanoga.

U svakom slučaju preporčujemo.Sony KDL-46EX1


 
Media box

Tagovi - sony - lcd

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: