Sony najavio svoje 3D Blu-ray playere

11. ožujka 2010., pregleda: 260, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Sony je prije nekoliko dana najavio detalje oko svojih prvih komercijalno dostupnih 3D Blu-ray playera. Radi se o novim BDP-S470 i BDP-S570 Blu-ray playerima. Njihov ulazni player na 3D tržište, BDP-S470, moći će se putem firmware-a nadograditi na 3D Blu-ray, dok će se BDP-S570 odmah prodavati sa ugrađenom 3D opcijom.

Sve što trebate učiniti je spojiti jedan od ova dva playera na 3D TV, a oni će prikazati sliku u punom 1080p 3D pogledu koristeći Sonyjevu Active Shutter tehnologiju.

Oba uređaja mogu se spojiti na internet preko nove Bravia Internet Video usluge koja nudi i opciju catch-up TV, uključujući i BBC iPlayer. Također je moguće pogledati unamljene filmove preko LOVEFiLM usluge, koja postaje dostupna i nekim Sony Bravia televizorima, a također je moguće pristupiti i YouTube-u.

BDP-S570 također dolazi sa ugrađenom bežičnom internet karticom, dok model BDP-S470 koristi ethernet povezivanje (ukoliko kupite ovaj uređaj možete ga nadograditi za korištenje bežičnog interneta pomoću Sonyjevog USB Wi-Fi uređaja).

Oba uređaja na tržište dolaze krajem ožujka 2010. Ipak, cijena uređaja još nije službeno objavljena.


Tagovi - sony

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: