Spremni za 3D: Novi Pioneerovi AV receiveri

26. travnja 2010., pregleda: 791, komentara 1, Ocjena (2) korisnika:

Pioneer je ovoga tjedna predstavio novu liniju svojih AV receivera serije VSX spremnih za 3D TV prijamnike. Predstavljeni su Pioneer VSX-520-K (5.1), prvi u nizu uzevši u obzir karakteristike i cijenu od 2000 kuna, slijede ga nešto skuplji VSX-820-K, također sa 5.1 zvukom, 7.1 modeli VSX-920-K, VSX-1020-K te najskuplji i najopremljeniji VSX-1120-K.

Svi receiveri dolaze s ugrađenom HDMI konekcijom verzije 1.4 te Dolby Pro Logic IIz podrškom. Uz dodatak Bluetooth adaptera svaki od ponuđenih receivera nudi i mogućnost bežičnog prijenosa AV signala. Pomoću adaptera možete spojiti iPod, iPhone ili neki drugi Bluetooth uređaj poput laptopa, ali ako vam je ova značajka bitna najbolje bi bilo odabrati naprednije VSX-1020 i VSX-1120 modele zbog mogućnosti kontroliranja uređaja uz pomoć prijenosnog kontrolera i besplatne iControlAV aplikacije, PQLS (Precision Quartz Lock System) tehnologije za besprijekorno čistu reprodukciju zvuka, podrškom za web radio i sličnim novim dodacima koji će ugođaj kućnih kina svakako podići na novu razinu.
  
Tagovi - 3d ready - pioneer

Komentiraj Komentari

Ukupno 1 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst:
Sigurnosni kod:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh Promijeni kod
Molimo prepisite sigurnosni kod sa slike.
Izravan link na ovaj tekst Krešo - 09 Mar 2012 u 12:24pm
Kad je rijec o modelu VSX 920-k zakljucak je da je receiver loš obzirom da kod svakog nestanka struje pogubi sve int.memorirane radio stanice i resetira kompletan setup na tvornicke postavke! U pioneer-u hrvatska i Japan kažu da je to normalno?????!!!!!!!!!!!!