Stigao BenQ W1350!

15. kolovoza 2015., pregleda: 23113, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Stigao je najnoviji BenQ projektor za kućno kino i gaming - W1350! Ovaj uređaj nudi spektakularnu Full HD rezoluciju i širokokutnu leću, mogućnost bočne projekcije, fleksibilni zoom, pomak objektiva, Wireless Full HD kit i MHL priključak!
 

Naručite putem webshopa,
uz BESPLATNU dostavu za cijelu Hrvatsku!
 
 

BenQ W1350 može projecirati sliku dijagonale 100'' s udaljenosti od samo 3 metra, a široki spektar udaljenosti projekcija omogućuje 1,5x fleksibilni zoom. Mogućnost pomaka objektiva omogućava okomito pomicanje slike od 120% do 148%, dok bočna projekcija s horizontalnom trapezoidnom korekcijom lako ispravlja efekt trapezoida i omogućuje korištenje slobodnih kutova za postavljanje projektora.

W1350 je opremljen 6x brzinskim RGB kotačem boja s tehnologijom BrilliantColor, a optički sustav se sastoji o 12 leća izrađenih od stakla i premazanih premazom niske disperzije. Ugrađen DarkChip3 omogućuje veći kontrast s jačim svjetlinama i tamnijom crnom bojom, a DLP tehnologija jamči i dugotrajnu kvalitetu projicirane slike.Videofile će razveseliti što W1350 uključuje i ISFccc certifikat za profesionalnu kalibraciju, a gamere što projektor igračima omogućuje brzo igranje, izuzetno brzog odziva. Pored zadivljujuće kvalitete boja, ovaj projektor nudi i performanse bez latencije, idealne za igranje brzih akcijskih igara i igara koje se kontroliraju pokretima.

Bez obzira na to da li ste ljubitelj filmova, strastveni navijač ili ozbiljan igrač, W1350 pruža fenomenalan užitak velike slike, uz minimalne napore postavljanja. Wireless Full HD kit, dostupan kao dodatak, omogućuje projektoru prijenos nekomprimiranog sadržaja, zapanjujuće Full HD 1080p kvalitete, iz jedne sobe u drugu – i to s punom podrškom za 3D!MHL priključak ugrađen u W1350 podiže koncept zabave bez instalacije na novu razinu, omogućujući besprijekoran žični ili bežični prijenos s bilo kojeg pametnog uređaja s MHL podrškom, putem MHL kabela ili MHL dodatka.

Jednostavnost korištenja BenQ W1350 upotpunjena je intuitivnim korisničkim sučeljem koje je sada još pametnije i toliko jednostavno za korištenje da ga svatko može svladati.
 

Naručite odmah,
uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!
 
 
Započnite kupnju!


Javite nam se za sve dodatne informacije!
Naše stručno osoblje rado će Vas savjetovati i pomoći Vam pri odabiru i kupnji!  
   

 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: