Stigao je JBL OnBeat Xtreme!!!

20. listopada 2011., pregleda: 415, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Harman International Industries objavio je JBL OnBeat Xtreme, elegantnu zvučničku bazu za iPad, kompaktni stolni sustav koji pruža dinamičan i prostoran zvuk. JBL OnBeat Xtreme optimiziran je za uređaje iPad i iPad 2, s tim da okretni nosač podržava i uređaje iPhone i iPod Touch.

Uz pomoć Bluetooth bežične tehnologije prijenosa, korisnici uređaja mogu uživati u reprodukciji glazbenih i video zapisa preko OnBeat Xtreme bez izravnog spajanja uređaja – omogućen je pristup sadržajima s bilo kojeg Bluetooth bežičnog uređaja poput smartphone telefona, tableta ili računala.

JBL OnBeat Xtreme se može koristiti i za hands-free pozive preko Apple FaceTime ili Skype programa, i savršen je za video konferencijske pozive. Integrirani speakerphone kompatibilan je s Bluetooth telefonima i ima ugrađeni mikrofon s obradom zvuka preko DSP-a i poništavanjem jeke.

JBL OnBeat Xtreme pravi je gamerski dodatak za iPad“, riječi su Sachina Lawande, izvršnog potpredsjednika i suvoditelja Odjela za lifestyle i infotainment HARMAN grupe. „Riječ je o najsuvremenijem prijenosnom zvučniku koji maksimalno iskorištava mogućnosti reprodukcije glazbe, filmova i video igara. Ali pruža i puno više – ugrađeni speakerphone čini ga idealnim za video konferencije, a Bluetooth mogućnosti u tren ga pretvaraju u bežični zvučnik za Android smartphone ili tablet kao što je Motorola Xoom ili Samsung Galaxy.“

Kvalitetni zvuk bežičnog zvučnika dolazi od dualnih Atlas bas drivera i Ridge visokotonaca, optimiziranih preko DSP-a. Korisnici mogu upravljati postavkama zvučničke baze preko OnBeat Xtreme aplikacije dostupne na iTunes App Store. Aplikacija se koristi za liste za reprodukciju, EQ postavke i alarm/sat. OnBeat Xtreme dolazi s RF daljinskim upravljačem tako da se može s udaljenosti regulirati jakost zvuka i odabir zapisa.

iPad zvučnička baza podržava napredne A2DP iAVRCP Bluetooth profile za rad bez smetnji i interferencija, i kvalitetne AAC kodeke – kakve podržavaju Apple iOS uređaji, konzole za igru Sony i Nintendo, te Android smart telefononi – s ciljem postizanja izvanredne kvalitete zvuka. Pored ugrađenog 30-pin konektora za spajanje iPad-a, JBL OnBeat Xtreme podržava i standardnu 3.5 mm utičnicu za povezivanje s drugim glazbenim playerima i smart telefonima, te USB port za ažuriranje firmwarea i sinkronizaciju s iTunes-ima.

Cijena ovog uređaja u EU se kreće od 499 do 599 eura, dok je u vašem AVmaxu prilično niža, provjerite!


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: