Stigao Optoma HD91 - najbolji LED projektor za kućno kino na tržištu!

3. ožujka 2014., pregleda: 1962, komentara 0, Ocjena (5) korisnika:Dugo smo ga s nestrpljenjem očekivali i napokon je stigao -
Optoma HD91, najbolji i najpovoljniji LED projektor za kućno kino na tržištu, koji će Vas osvojiti na prvi pogled!

Ukoliko ste ljubitelj projektora za kućno kino, i ne možete zamisliti gledanje filma u dijagonali manjoj od 2 metra - ovaj uređaj je kao stvoren za Vas! U tom slučaju, znate da je LED projektor nemjerljiv kvalitetom slike s "običnim" projektorom, ali isto tako vjerojatno znate da su LED projektori za kućno kino basnoslovno skupi, pa tako primjerice Sim2, slabiji model MICO 50 košta £15,000, a jači model MICO 150 - čak vrtoglavih £19,000!


Optoma HD91
je daleko povoljniji projektor, odličnih specifikacija, ali i lijepog, minimalističnog dizajna, koji je na stranim recenzijama - AV Forums (cijelu recenziju pročitajte ovdje) i Trusted Reviews (cijelu recenziju pročitajte ovdje) već ocijenjen najvišim ocjenama.


 

Koristeći najsofisticiraniju 3xLED tehnologiju, ovaj projektor isporučuje nevjerojatno detaljnu i prirodnu sliku, upravo onakvu kakvu je redatelj zamislio, a uz ugrađene tehnologije kao što su PureMotion, UtraDetail i PureColour, doživjeti ćete istinsko kućno kino - kao nikada do sada, dijagonale do čak 7 metara (300'')!

Također, jedna od značajki LED projektora je upravo izrazito dugi vijek trajanja lampe, stoga ovaj projektor ima deklarirani vijek trajanja preko 20.000 sati, odnosno čak 10 godina!

Iako se čini malo, njegovih 1000 ANSI lumena doživjeti ćete u potpunosti, upravo zbog LED tehnologije, a u kombinaciji s njegovim nevjerojatnim kontrastom od čak 500 000:1, vjerujte nam, ostati ćete bez daha.

Od konekcija, HD91 posjeduje 2xHDMI ulaza, zatim VGA, RS232 konektor za kontrolu, komponentni i kompozitni video ulaz, dva 12V trigera, 3D-Sync (3-Pin VESA) konektor za RF 3D emiter , ali i dva USB ulaza. Uz sami projektor dolaze i 3D naočale, kao i daljinski upravljač.


 

Pregledan i jednostavan on screen izbornik omogućiti će Vam podešavanje slike, no ovaj projektor posjeduje i ISF certifikat, što omogućuje profesionalnu kalibraciju za najbolje rezultate.

Projektor Optoma HD91, detaljne specifikacije i cijenu, možete pogledati ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: