Stigla je nova Dali Opticon serija zvučnika

19. veljače 2016., pregleda: 659, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Opticon je naziv najnovije Dali serije visokokvalitetnih zvučnika, koja kombinira najbolju tehnologiju i rješenja danskog proizođača, a sastoji se od ukupno 7 modela - dva modela za policu, te tri samostojeća.

Naručite putem webshopa,
uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!
 
 
 

Danski proizvođač visokokvalitetnih zvučnika Dali predstavio je novu seriju zvučnika srednjeg cijenovnog razreda pod imenom OPTICON. Nova serija zanjenjuje poznatu i provjerenu seriju ICON i prva je u kojoj se primjenjuje SMC tehnologija (Soft Magnetic Compound).

Serija se sastoji od ukupno sedam modela - dva bookshelf modela OPTICON 1 i 2, tri samostojeća modela OPTICON 5, 6 i 8, centralni OPTICON VOKAL i surround model OPTICON LCR.

Opticon modeli preuzeli su dio tehnologije i rješenja iz vrhunskih EPICON i RUBICON serija, a svi koriste ultralagani kupolasti visokotonac i bas-srednjotonske jedinice s membranama ojačanim drvenim vlaknima.

Bookshelf modeli OPTICON 1 i 2 opremljeni su bas-srednjotoncem promjera 120, odnosno 165mm i visokotoncem meke kupole promjera 26, odnosno 28mm.
Tri samostojeća modela, pored standardnog visokotonca meke kupole, opremljeni su i sa dodatnom ribonskom jedinicom dimenzija 17x45mm. Bas-refleks je na svim modelima smješten na stražnjoj strani.

Samostojeći modeli OPTICON 5 i 6 su dvoipol sistemske izvedbe, gdje je pored ribonskog i kupolastog visokotonca ugrađena i 165mm bas-srednjotonska jedinica (kod modela OPTICON 6 dvije bas-srednjotonske jedinice). Najveći model u seriji OPTICON 8 je troipol sistemski zvučnik sa zasebnim 165mm srednjotoncem i dvije 203mm bas jedinice. Svi OPTICON modeli dostupni su u mat-crnoj ili bijeloj boji ili u finišu oraha sa prednjom pločom u lak-crnoj boji.


Naručite putem webshopa,
uz besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku!
   


 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: