Stigla nova Bowers & Wilkins 600 serija!

12. veljače 2014., pregleda: 1370, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:U novoj Bowers & Wilkins seriji 600, predstavljeno je 6 novih zvučnika koji su radikalno redizajnirani i osjetno nadograđeni s najnovijim audio tehnologijama. Za osjetno poboljšanje serije najzaslužnija je pažljiva kombinacija korištenja isprobanih rješenja poput sada već legendarnih membrana od Kevlara®, ali i nekih novih tehnologija poput “rasparenih visokotonaca s dvostrukom kupolom” te antirezonantnih čepova za srednjetonske jedinice.


Bowers & Wilkins serija 600 je svoju iznimnu popularnost stekla zahvaljujući korištenju vrhunskih tehnologija, ali i atraktivnog dizajna, dok nagrađivani modeli iz serije služe kao ogledni primjer najbolje vrijednosti za novac u segmentu stereo i home-cinema zvučnika. Diskretan dizajn i svestranost ovih zvučnika omogućuje im mogućnost ulaska u ring s puno skupljim rivalima, te kao takvi predstavljaju novi standard za cjenovno prihvatljive hi-fi zvučnike!

Nove visokotonce čine dvije odvojene aluminijske kupole, gdje je izdvojena centralna jedinica jedne kupole spojena na poleđinu druge, a što rezultira izvanrednom mješavinom iznimne lakoće i osjetne rigidnosti. Također, cijeli visokotonac je fizički izdvojen od kabineta zvučnika, što mu daje nevjerojatnu jasnoću i mogućnost odlične disperzije zvučne slike.

Svi Bowers & Wilkins modeli iz serije 600 su pojačani novim visokotoncima i antirezonantnim čepovima, koji su zaslužni za još bolji zvuk i održavanje obećanja dugotrajne vrijednosti.

Zvučnici za stereo, ali i za kućno kino

B&W 683 je najveći model iz serije – samostojeći zvučnik dizajniran za isporuku maksimalne snage, preciznosti i muzikalnosti. Opremljen je novim visokotoncem s rasparenim dvostrukim kupolama, FST srednjetonskim jedinicama te novim dvostruko obloženim aluminijskim bas jedinicama čiji rezultat je još bogatiji bas bez distorzija.

B&W 684 samostojeći zvučnik, u novoj verziji tanji nego ikad, kadar je isporučiti kombinaciju zavidne snage i nenadmašive vrijednosti. Pojačan je novim visokotoncima i antirezonantnim čepićima, kojima može zahvaliti svoju tanku liniju - bez kompromisa za kvalitetom zvuka. “Stari” 685 zvučnici su dobitnici EISA nagrade, a novi model je pojačan novim visokotoncima i antirezonantnim čepićima, pa ne sumnjamo da će nastaviti svoju reputaciju best buy bookshelf zvučnika u klasi.

Svestrane 686-ice često budu korištene i kao stražnje surround jedinice, ali će svoju primjenu naći i kao glavni zvučnici u malim do srednje velikim prostorijama, gdje im rijetko koji zvučnik ovog cjenovnog ranga može konkurirati.  U novoj verziji, Flowport tehnologija  je preseljena na prednji dio, što ih čini odličnim za smještaj blizu zida.

U Bowers & Wilkins seriji 600 dolaze i 2 centralne jedinice (HTM61, HTM62), te čak tri subwoofer zvučnika (ASW608, ASW610 I ASW610XP).

Nova Bowers & Wilkins 600 serija pruža nenadmašivu vrijednost za novac, a uz osjetnu doradu svih aspekata starih modela, ne sumnjamo da će održati svoju reputaciju best buy  zvučnika za stereo i kućno kino!

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate, a cijelu galeriju fotografija možete pogledati na našoj Pinterest stranici - ovdje.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: