Stigli su Dali Zensor Pico & Zensor Pico Vokal!

28. kolovoza 2015., pregleda: 23815, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:

Dali Zensor Pico i Pico Vokal, novi su članovi nagrađivane Zensor serije! Ovi ultra kompaktni, visoko kvalitetni zvučnici, vrlo malih dimenzija nude veliki raspon zvuka, zapanjujuće detaljan, koherentan i pun zvuk, po vrlo pristupačnoj cijeni!Naručite putem webshopa,
uz besplatnu dostavu!
 
 Prije nekoliko godina, kompaktna i cijenovno povoljna Dali Zensor serija zamijenila je staru Concept seriju. Započeli su s bokshelf modelom Zensor 1, samostojećim modelom Zensor 5, te centralnim zvučnikom Zensor Vokal. Serija je odmah od struke, ali i korisnika proglašena kao best buy u klasi, te postala iznimno popularna. Nekoliko godina kasnije, serija je nadopunjena većim bookshelf modelom Zensor 3, te najvećim samostojećim modelom Zensor 7. Sada je Dali odlučio svoju odličnu Zensor seriju nadopuniti s dva, još kompaktnija modela - Zensor Pico i Zensor Pico Vocal.

Zensor Pico je ultra kompaktan, visoko kvalitetni zvučnik, vrlo malih dimenzija (230x141x196 mm) s frenkvencijskim odazivom od 62 - 26.500Hz. Korištenjem poznate tehnologije iz Zensor serije u kombinaciji bas drivera i veličine kabineta Zensor Pico donosi zapanjujuće detaljan, koherentan i pun zvuk.

Unatoč malim dimenzijama sjajno ispunjava prostoriju i iznenađuje basom. Iako je Zensor Pico oko 30% manji od modela Zensor 1, ne nudi "manji" zvuk. Za optimalne performanse smjestite ga blizu zida ili izravno na zid.Ovaj kompaktan stereo zvučnik, idealan je za prostorije manje i srednje veličine. Bez obzira želite li ga koristiti kao stereo ili surround opciju, Zensor Pico će vas oduševiti svojim mogućnostima. Možete ih korisiti kao prednje zvučnike u 2.1  sistemu, ili kao prednje i stražnje zvučnike u kombinaciji sa Zensor Pico Vokalom u 5.1 sustavu, uz subwoofer.

Svojim malenim dimenzijama i diskretnim dizajnom, Zensor Pico odlično će se uklopiti u sve prostore bez obzira na način uređenja, a dostupan je u tri varijante: Black Ash Vinyl, Light Walnut Vinyl i White Vinyl.

Naručite odmah,
uz besplatnu dostavu!
 
 
Započnite kupnju!


Javite nam se za sve dodatne informacije!
Naše stručno osoblje rado će Vas savjetovati i pomoći Vam pri odabiru i kupnji!  
   

 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: