Stiže Nikon 1 V2!

25. listopada 2012., pregleda: 290, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:Oduševljavajuće brz. Iznimno precizan.

Zašto biste morali činiti kompromise kada želite putovati bez puno prtljage? Druga generacija fotoaparata Nikon 1 V2 jamči vam da to ne morate činiti.

S novim senzorom AF CMOS velike brzine od 14,2 megapiksela, velikom ISO osjetljivošću i izravnim pristupom ručnim kontrolama, možete snimati detaljne slike baš onako kako ih zamislite, čak i u lošim uvjetima osvjetljenja.

S tom kombinacijom brzine, snage i preciznosti u iznimno malenom kućištu, ovo je praktičan glavni fotoaparat i izvrstan drugi fotoaparat u kući koji ćete na kraju stavljati na prvo mjesto i češće nego što biste to pomislili.

Dostupan će biti u kultnoj crnoj ili bijeloj boji, a kupci mogu odabrati jedan od kompleta fotoaparata Nikon 1 V2 i objektiva. Objektivi u boji fotoaparata dostupni su samo prilikom kupnje kompleta.GLAVNE KARAKTERISTIKE:

Prijenosni sustav Nikon 1: maleno kućište i kompaktni objektivi u klasičnoj crnoj ili bijeloj boji. Izrađen za unošenje novih razina brzine i inteligencije u način na koji snimate svijet.

Senzor AF CMOS iznimno velike brzine: fokusira brže i preciznije nego ikada do sada. Razlučivost od 14,2 megapiksela i velika ISO osjetljivost (160 do 6400) omogućuju snimanje detaljnih slika u lošim uvjetima osvjetljenja.

EXPEED 3A: Nikonova nova generacija dualnog alata za obradu slike obrađuje slike pri nevjerojatnoj brzini od 850 megapiksela u sekundi za performanse bez premca u svakoj situaciji.

Napredan hibridni sustav AF-a (automatsko fokusiranje): fokusira tako brzo da možete snimati bez odgode. U trenutku se prebacuje između AF sustava s otkrivanjem faze u 73 točke i AF sustava s otkrivanjem kontrasta u 135 točaka.

Kontinuirano snimanje od 60 fps: u potpunosti iskorištava sustav automatskog fokusiranja fotoaparata za snimanje slika u punoj razlučivosti, brzinom do 15 fps. Ili fokusira jednu točku i snima fotografije u punoj razlučivosti brzinom do 60 fps.

Potpuna kreativna kontrola: brzo pristupite kontrolama za PSAM ekspoziciju putem kotačića za odabir načina rada na vrhu fotoaparata. Okrećite kotačić odabira naredbe i namjestite postavke bez skidanja pogleda s tražila.

Live Image Control (Upravljanje slikama uživo): snimajte fotografije kako ste namjeravali. Jednostavno namjestite postavke i pogledajte rezultate u stvarnom vremenu. Bilo da želite zamrznuti akciju ili zamutiti pozadinu kako biste istakli objekte, samo morate okrenuti kotačić odabira naredbe i namjestiti kontrolne crte koje se prikazuju pored vaše slike.

Snažan i prijenosan: lagano kućište na prednjem dijelu izrađeno je od izdržljive magnezijeve legure. Okidač je testiran na 100.000 ciklusa kako bi se provjerila njegova brzina i pouzdanost. Velika drška omogućuje mirno držanje i udobno snimanje u svakoj situaciji.

Precizno snimanje:
iskoristite prednost stabilnog pogleda zahvaljujući visokoučinkovitom elektroničkom tražilu od 1.440.000 točaka (EVF) smještenom duž optičke osi. Zamijetite svaki detalj zahvaljujući širokokutnom LCD monitoru od 7,5 cm (3,0 in.), 921.000 točaka.

Pravo svjetlo: osigurajte si dodatno svjetlo kada vam je potrebno zahvaljujući ugrađenoj bljeskalici. Dodajte dašak kreativnosti slikama kontrolirajući kvalitetu i usmjerenost svjetla s kompaktnom i snažnom bljeskalicom SB-N7 Speedlight.

Snimka u pokretu: oživite svoje fotografije jednim klikom! Fotoaparat odmah stvara "živu sliku" koja započinje sporim videozapisom trenutaka prije nego što ste pritisnuli gumb okidača, a završava sa samom fotografijom. Sprema se kao jedna datoteka koju kasnije lako možete podijeliti na bilo koju platformu.

Best Moment Capture (Snimanje najboljih trenutaka):
osigurajte uvijek najbolju snimku. Način pametnog odabira fotografije snima do 20 slika visoke razlučivosti i preporučuje pet najboljih. Slow View (Spori prikaz) snima do 40 kontinuiranih snimaka i istodobno ih prikazuje usporeno na LCD zaslonu kako biste mogli odabrati točan trenutak koji želite zadržati za pamćenje.

Čarolija snimanja videozapisa:
iskoristite najbolje iz oba svijeta i snimite fotografije pune razlučivosti (omjer slike 3:2) dok snimate videozapis pune HD razlučivosti. Snimajte u naprednom načinu snimanja videozapisa i moći ćete snimati iznimno usporeno ili upotrijebiti PSAM kontrole za određivanje brzine okidača i otvora blende.

Bežični mobilni prilagodnik WU-1b: prebacuje slike izravno s vašeg fotoaparata na bilo koji pametni telefon ili tablet. Jednostavno podijelite trenutke, prikažite slike na većem zaslonu ili upotrijebite prilagodnik za daljinsko upravljanje fotoaparatom sa svog uređaja.

Izmjenjivi objektivi 1 NIKKOR:
pokrijte gotovo sve vrste scena s objektivima koji su poboljšani za snimanje videozapisa i kompaktnog su dizajna što ih čini iznimno prijenosnima. Uživajte u izvanrednim slikama snimljenim pri slabom osvjetljenju i prekrasno zamućenoj pozadini s brzim objektivom 1 NIKKOR 18.5mm f/1.8.

Prilagodnik postolja FT1: upotrijebite bilo koji objektiv NIKKOR SLR pričvršćivanjem prilagodnika postolja FT1 na 1 postolje svog fotoaparata Nikon 1. Ako upotrebljavate objektive NIKKOR AF-S ili AF-I i dalje možete u potpunosti upotrebljavati nevjerojatni napredni hibridni sustav automatskog fokusiranja Nikon 1.

Otvor za dodatni pribor: dodatno proširuje vaše mogućnosti snimanja. Preuzmite kontrolu nad svjetlošću s kompaktnom bljeskalicom SB-N7 Speedlight. Označite svoje slike s malenom GPS jedinicom GP-N100. Snimite zvučne zapise visoke kvalitete sa stereomikrofonom ME-1.


Fotoaparat Nikon 1 V2 nam stiže uskoro!
Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.

Izvor: www.nikon.hr

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: