Stiže novi ultimativni 3D gaming projektor - Optoma GT760!

13. srpnja 2013., pregleda: 952, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:Pripremite se za 3D igre, filmove i sport u prirodnoj veličini - GT760 isporučuje ogromnu, prožimajuću i nevjerojatno stvarnu sliku u 2D-u i 3D-u, pri udaljenosti od samo jednog metra!

Koristeći najnoviju DLP tehnologiju, Optoma GT760, prikazuje živopisne slike, s iznimnim detaljima svjetla i sjene, koji su mogući samo kod projektora izrazito visokog kontrasta. S ugrađenim zvučnicima, u kompaktnom kućištu, GT760 spreman je za akciju uvijek i svugdje!

Širokokutna leća

S Optomom GT760, zahvaljujući širokokutnoj leći, možete projicirati sliku veću od 80'' dijagonale, sa samo jednog metra udaljenosti, što je izrazito praktično, pogotovo ako ga koristite u manjim prostorijama, ili za gaming, jer time reducirate pojavu sjene, te se možete u potpunosti posvetiti igri.

Naglasak na zabavi

GT760 reproducira fantastičnu sliku, čak i u osvjetljenoj prostoriji! Dizajniran i osmišljen kako bi u potpunosti zamijenio Vaš konvencionalni TV, GT760 možete korisiti kao običan TV, za gledanje filmova, sporta ili gaming, bez potrebe za zamračivanjem prostorije.

Full 3D

Koristeći brzinu najnovije DLP tehnologije, ovaj Full 3D projektor može prikazati istinski 3D sadržaj iz gotovo svakog uređaja koji reproducira 3D, uključujući 3D Blu-ray, PS3, Xbox i Sky3D.

Zašto koristiti projektor za 3D?

Opće je prihvaćena činjenica: što veća slika - to bolji 3D efekt. Uz pomoć GT760, uroniti ćete u 3D svijet, kao nikada do sada!

Ugrađen zvučnik

Uživajte u filmu ili igri uz ugrađeni zvučnik, ili, za još bolji doživljaj, možete ga spojiti na Vaše postojeće zvučnike.

Životni vijek lampe

Najnovija tehnologija projektorske lampe, ugrađena u GT760, produljuje joj vijek trajanja do nevjerojatnih 6000 sati. Ako primjerice koristite projektor dva sata dnevno, svaki dan - lampa može trajati više od 8 godina!

3D naočale i platno

GT760 korisiti ZD301 3D naočale, a ukoliko imate potrebu i za platnom, preporučujemo Optoma DE-9092EGA (213 cm, 16:9).

 
Optoma GT760 stiže nam na jesen! Nestrpljivo ga isčekujemo...

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.

 

 


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: