T3 i What Hi-Fi proglasili Denon CEOL Piccolo pobjednikom!

3. svibnja 2013., pregleda: 392, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:Najnovije izdanje T3 Gadget magazina proglasilo mikro liniju Denon CEOL Piccolo pobjednikom na testu "mini audio sustava", a prije ovog izbora uvrstili su ga u top 10 gadgeta za 2012. godinu, te svoju recenziju završili riječima: "Definitivno najbolji izbor u svojoj klasi"! Također, What Hi-Fi magazin mu je dodijelio maksimalnih 5 od 5 zvjezdica, a njihov review možete pročitati ovdje.

Svojim se nenametljivim izgledom čistih linija i glatkih površina izvrsno uklapa u svaki suvremeno uređeni interijer, a njegove zvučne značajke svrstavaju ga ravno u visoko društvo kućnih audio sustava. Što ne čudi kada se zna da iza ovog branda stoji preko 100 godina iskustva u konstruiranju vrhunskih AV uređaja.

Kvaliteta izrade i korišteni materijali su na nivou na koji su zahtjevni Denonovi korisnici već navikli. Atraktivan dizajn, besprijekorna tehnološka obrada te optimalna kontrola čine ovaj glazbeni sustav najboljim izborom u klasi.

Ovaj mali, ali moćan Wi-Fi sistem u potpunosti je jednostavan za postavljanje i korištenje. Zahvaljujući besplatnoj Denon Remote Aplikaciji omogućena je kontrola putem iPad, iPod ili iPhone mobilnih uređaja.Također, na raspolaganju je i AirPlay tehnologija koja omogućava bežični prijenos audio zapisa.

Denon CEOL Piccolo dolazi u dvije boje - crnoj i bijeloj, a zvučnici, također u crnoj i bijeloj boji, prodaju se odvojeno!Detalje i cijenu pogledajte ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: