Töken Experience – nova kontrolna ploča za DJ-e

18. kolovoza 2010., pregleda: 253, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:

Jedna lakša tema za sve audio zaljubljenike, DJ-e i glazbene promotore ovih dana prolazi internetom kao pravi viralni marketing iako to uopće nije trebala biti. Sve zahvaljujući jednoj ideji i prototipu  nove kontrolne ploče osmišljene za suvremenog DJ-a nazvane Töken Experience.

Čileanski DJ  Rodrigo Campos posljednja četiri mjeseca dizajnirao je i konačno proveo u djelo potpuno funkcionalnu DJ kontrolnu ploču osjetljivu na dodir čija je namjena unaprijediti žive nastupe DJ-a na potpuno novu razinu. Töken Experience je mnogo veći nego što smo do sada imali prilike vidjeti u raznim virtual DJ programima, a na pozornici djeluje kao pravi instrument.

Iako se neki zastarjeli DJ-i, opsjednuti vinilima i davno preslušanim stvarima, neće složiti kako se radi o naprednoj ideji i show bussines elementu 21. stoljeća radi se upravo o tome, a sudeći prema odgovorima, količini poruka upućenih tvorcu ideje i komentarima koji se sve više pojavljuju na forumima DJ-i su više nego zadovoljni i očekuju idući mjesec kada su najavljene prve komercijalne verzije.

Točna cijena još nije objavljena, niti više detalja o samom proizvodu, no Rodrigo je siguran kako ima više od nekoliko trendovskih klubova u New Yorku i Los Angelesu koji će vrlo rado prihvatiti extra cool faktor koji nudi Töken Experience.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: