Transformers: Osveta poraženih - Dostupan na USB-u

14. prosinca 2009., pregleda: 320, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:

Neke kompanije zaista vjeruju u digitalnu distribuciju, Netflix naprimjer, najveća online videoteka. Oni znaju da su neki korisnici spremni žrtvovati kvalitetu slike i zvuka za jeftin i jednostavan prikaz filma.

 Za 30$ korisnici mogu dobiti 4GB USB sa filmom na njemu. Kingston, proizvođač memorijskih proizvoda, tvrdi da korsinici trebaju samo priključiti USB na računalo i film će se pokrenuti. Detalji su obavijeni velom tajne. Kingston nije definirao u kojem formatu će film biti, niti nisu obrazložili koji DRM (termin koji označava različite metode za ograničavanje korištenja digitalnih sadržaja u cilju provođenja copyright-a) će se koristiti, a gotovo sigurno će biti DRM-a. Također nisu objavili detalje veličine datoteke i video kvalitete. Naravno, s obziorm da je cijeli film pohranjen na 4GB flash memoriji, vjerovatno sa nešto slobodnog mjesta, ne možemo očekivati kvalitetu Blu-raya.

Cilj ovog razvoja je upitan, sudeći prema cijenama na Amazonu, jer je jeftinije kupiti 4GB flash memoriju i DVD sa filmom odvojeno. 
Tagovi - film - dvd - transformers - usb

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: