Tražite povoljan projektor za prezentacije ali i zabavu? Pssst, imamo riješenje!

14. lipnja 2013., pregleda: 354, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:Tražite projektor koji će Vam pouzdano služiti na poslovnim prezentacijama? Istovremeno, voljeli biste navečer, nakon uspješnog radnog dana, opustiti se i pogledati dobar film? Po mogućnosti na projektoru, uz osjećaj kao da ste u kinu? I najvažnije od svega, ne želite puno potrošiti? Imamo idealno riješenje za Vas - projektor Optoma W303!

Optoma W303 je službeno, prvenstveno prezentacijski projektor, ali uz WXGA rezoluciju (1280x800), 3200 ANSI lumena te kontrast od 15.000:1 - u potpunosti može konkurirati i projektoru za kućno kino!

Upravo te karakteristike omogućuju svijetle, kristalno jasne slike s izvrsnim bojama pomoću DLP i BrilliantColor tehnologija, a nevjerojatno dug vijek trajanja žarulje (do 10.000 sati) u kombinaciji s eko + tehnologijom omogućavaju uštedu energije i novca. Istinski widescreen (16:10) format slike čini ovaj projektor kampatibilan sa modernim prijenosnim računalima, te tako možete biti sigurni da će Vaša prezentacija izgledati potpuno identično na oba uređaja.

W303 je namijenjen projekcijama najčešće širine slike oko 200cm ovisno o uvjetima projekcije (osvjetljenje). 

Instaliran ili u pokretu, svestrani W303 uključuje HDMI ulaz najnovije generacije (v1.4-3D), ugrađeni zvučnik, Full 3D tehnologiju s dodatnim bežičnim mogućnostima koje su jednostavne za korištenje. Primjerice, želite li se osloboditi nepotrebnih žica, možete se odlučiti i za bežićni prijenos slike putem opcionalnog wireless adaptera - VGA dongle ili HDMI dongle.
Projektor je jednostavan za korištenje, malen, lagan i prenosiv, te dolazi u kompletu s prijenosnom torbom, što ga čini Vašim idelanim pratiteljem, bilo da krećete na poslovnu prezentaciju, ili na filmsku večer!

Specifikacije, cijenu i detalje pogledajte ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: