U prodaji prvi pravi high-end stropni zvučnik DALI KOMPAS 6M

12. travnja 2010., pregleda: 1012, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:

KOMPAS 6M se može koristiti prilikom uvođenja novog ili prilagođavanja postojećeg audio sustava. Bez obzira da li ugrađen otvorenih leđa ili se koristi s metalnom kutijom, zvučnik je vrlo jednostavan za instalaciju.

Odličan zvuk i jednostavno postavljanje u jednom proizvodu. Visokotonac detaljno i jasno reproducira svoj dio spektra što u paru sa besprijekornim zvukom iz woofera stvara potpunu zvučnu kulisu. Sveukupno zvučnik donosi precizan i prirodni zvuk bez oštrog prijelaza čak i pri velikoj glasnoći, što je glavna boljka ugradbenih zvučnika.

Tipičan izazov je dobiti hi-fi zvuk iz zvučnika u stropu. Pažljivim istraživanjem i oblikovanjem, DALI je razvio stropni zvučnik koji nudi detaljan, svjež i čist zvuk. Za optimalnu integraciju u sobu distribucija zvuka se može podesiti izmeđa fokusiranog ili distribucijskog, dok se razine visokotonaca mogu postaviti u normalan ili visok mod.

Za savršeno poravnanje, PHANTOM KOMPAS 6M ima laserom urezani kompas ispod rešetke (od tuda naziv KOMPAS). Time više zvučnika u postavu možete savršeno uskladiti u odnosu na položaj slušaoca.

DALI PHANTOM KOMPAS 6M je dostupan u bijelom boji koja je ujedno i priprema za eventualno bojenje u željenu nijansu.
Tagovi - zvučnik - dali

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: