Unaprijeđeni Loewe BluTech reproduktor

18. studenog 2009., pregleda: 285, komentara 0, Ocjena (0) korisnika:

Ekskluzivni proizvođač audio i video opreme Loewe je najavio nadogradnju BluTech Vision Blu-ray reproduktora, pod nazivom BluTech Vision Interactive.

Interaktivni dio se naravno odnosi na činjenicu da je to sada reproduktor sa Profile 2.0 standardom te stoga BD-Live sposoban, što znači da može pretraživati internet za dodatne Blu-ray materijale. Spaja se na internet putem mrežnog kabela te za spremanje materijala koristi 1GB memorije.

Vrijeme potrebno za učitavanje diska je deklarirano na impresivno brzih 14 sekundi te više nema ugrađene ventilacijske mrežice, što navodno u konačnici daje tiši rad.

Dizajniran je kako bi se koristio sa Loewe TV-ima, iznenađujuće, te dolazi opremljen ergonomski oblikovanim Assist daljinskim upravljačem koji može upravljati svim Loewe proizvodima u vašem domu. Također ima ugrađen i Digital Link HD, pa njime možete upravljati i kad vam nije u blizini.

Loewe BlueTech je dobavljiv u chrome srebrnoj ili crnoj boji u svim Loewe Galerijama. Trenutna cijena u Britaniji je 695 funti, dok Hrvatski uvoznik još nije definirao cijenu.


 
Tagovi - loewe - blu-ray

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: