Upoznajte Denon HEOS - bežični multiroom sustav zvučnika

15. ožujka 2015., pregleda: 1330, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:Denon HEOS, bežični HiFi multiroom zvučnici, praktično su rješenje, ukoliko želite ozvučiti svaku prostoriju svog doma. HEOS (Home Entertainment Operating System) sastoji se od tri zvučnika jedinstvenog dizajna, različitih veličina, ali i od nekoliko dodatnih komponenti koje omogućuju povezivanje postojećeg HiFi sistema i zvučnika na HEOS mrežu.

Kako biste izbjegli komplikacije vezane uz pravilno postavljanje i raspoređivanje zvučnika u domu, Denon HEOS nudi izrazitu jednostavnost povezivanja, smještanja i bežičnu reprodukciju glazbe, ali i iznenađujuće snažan, audiofilski Hi-Fi zvuk.

Kompaktni i elegantno dizajnirani zvučnici, dostupni u bijeloj ili crnoj boji, bežično se spajaju na kućnu mrežu te komuniciraju sa svim medijskim uređajima na istoj mreži. Upravljaju se putem besplatne aplikacije, a koja u sebi ima integrirani internet radio i Deezer glazbeni servis. HEOS omogućuje pristup glazbenoj kolekciji kao i internet radio postajama diljem svijeta, uz jednostavnu kontrolu svih zvučnika u kući. Kvaliteta zvuka zadovoljiti će i najzahtjevnije audiofile, budući da je bežična sinkronizacija besprijekorna, a svi zvučnici sadrže i DSP tehnologiju.

Denon HEOS se povezuje potpuno bežično, te niti jedan zvučnik ne mora biti putem žice povezan na mrežu.U slučaju da imate problema s Wi-Fi mrežom, Denon nudi i uređaj koji će povećati njezin doseg, te pojačati signal za sve uređaje spojene na mrežu - HEOS WiFi Extender.


HEOS ZVUČNICI - HEOS 3, HEOS 5 & HEOS 7


Svi zvučnici iz serije imaju tzv. oblik suze, što im daje atraktivan izgled ali i bitno utječe na bolje akustičke performanse.

HEOS 3, najmanji i najpovoljniji zvučnik iz serije ima ugrađeno dvokanalno digitalno pojačalo i dvije customizirane zvučne jedinice, te se može smjestiti horizontalno ili vertikalno, ali i po želji montirati na zid. Sadrži ulaz za USB i AUX. Namjenjen je za korištenje u manjim i srednjim prostorijama.

HEOS 5 je nešto veći zvučnik, namjenjen za srednje i veće prostorije, koji sadrži četiri pojačala iz D klase, dva customizirana visokotonca, dvije srednjetonske jedinice i pasivni bas radijator.

HEOS 7 je najveći i najskuplji zvučnik iz serije, koji će ozvučiti i najveće prostore, a sadrži pet pojačala i metalni okvir koji će zvučniku dati premium izgled. Sadrži i impresivan set zvučnih jedinica – dva full-range drivera, dva visokotonca, sub jedinicu i dva pasivna bas radijatora. Uz sve to, nudi izlaz za slušalice i subwoofer-out kao i standardne AUX i USB ulaze.


HEOS AMP


HEOS AMP pojačalo namjenjeno za dodavanje HEOS multiroom funkcionalnosti bilo kojem paru stereo zvučnika, što ga čini idealnim za dodavanje mrežnih karakteristika svim vanjskim, ugradbenim, samostojećim kao i bookshelf zvučnicima. Sastoji se od 100W jakog digitalnog pojačala D klase, a ima digitalne i analogne ulaze te subwoofer pre-out.


HEOS LINK


HEOS LINK funkcionira kao pretpojačalo na koje možete spojiti svoje postojeće pojačalo na Heos mrežu. No Heos Link nije samo jednostavni WiFi audio bridge uređaj, jer sadrži i subwoofer pre-out te analogni i digitalni ulaz za povezivanje bilo kojeg home cinema ili stereo sustava na mrežu. HEOS LINK omogućuje i kontrolu svih Denon receivera, integriranih pojačala ili mini sistema koje posjedujete, putem nove HEOS aplikacije.


Detaljnije pronađite na Denon HEOS web stranici.
 


Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije,
naše stručno osoblje rado će Vas savjetovati i  pomoći Vam pri odabiru!
 
 

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: