Upoznajte najnoviji Nikon 1 V2!

22. lipnja 2013., pregleda: 318, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:Zašto biste morali činiti kompromise kada želite putovati bez puno prtljage? Druga generacija fotoaparata Nikon 1 V2 jamči vam da to ne morate činiti! Sa senzorom AF CMOS iznimno velike brzine od 14,2 megapiksela, velikom ISO osjetljivošću i izravnim pristupom ručnim kontrolama, možete snimati detaljne slike baš onako kako ih zamislite, čak i u lošim uvjetima osvjetljenja. S tom kombinacijom brzine, snage i preciznosti u iznimno malenom kućištu, ovo je praktičan glavni fotoaparat i izvrstan drugi fotoaparat u kući koji ćete na kraju stavljati na prvo mjesto i češće nego što biste to pomislili.

Nikon 1 V2 izrađen je za unošenje novih razina brzine i inteligencije u način na koji snimate svijet - fokusira brže i preciznije nego ikada do sada. Razlučivost od 14,2 megapiksela i velika ISO osjetljivost (160 do 6400) omogućuju snimanje detaljnih slika u lošim uvjetima osvjetljenja. Nikonova nova generacija dualnog alata za obradu slike obrađuje slike pri nevjerojatnoj brzini od 850 megapiksela u sekundi za performanse bez premca u svakoj situaciji.

V2 fokusira tako brzo da možete snimati bez odgode. U trenutku se prebacuje između AF sustava s otkrivanjem faze u 73 točke i sustava AF s otkrivanjem kontrasta u 135 točaka. U potpunosti iskorištava AF sustav fotoaparata za snimanje slika u punoj razlučivosti, brzinom do 15 fps, ili fokusira jednu točku i snima slike u punoj razlučivosti brzinom do 60 fps.Nikon 1 V2 zasada je raspoloživ u dva kompleta:

KOMPLET 10-30

Komplet objektiva sa zumom, s kompaktnim i laganim objektivom 1 NIKKOR VR 10–30mm sa zumom, omogućuje vam snimanje neočekivanih trenutaka s lakoćom. Savršen za dane kada ne želite nositi teže objektive sa sobom.
Komplet je raspoloživ u crnoj i bijeloj boji.

KOMPLET 10-30 + 30-110

Komplet dvostrukog zuma, sa standardnim objektivom 1 NIKKOR VR 10–30mm sa zumom i prijenosnim objektivom 1 NIKKOR VR 30–110mm s telefotografskim zumom, povećava snagu zumiranja za više od 10x za iznimnu svestranost kada želite putovati bez puno prtljage.
Komplet je raspoloživ u crnoj i bijeloj boji.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: