Upute za kupnju


Pretražite našu ponudu i odaberite željene proizvode klikom na košaricu. U košarici možete mijenjati količinu proizvoda ili ih izbrisati. Klikom na ponudu pokrećete pripremu predračuna-ponude. Sve ponude iz online servisa vrijede 3 dana i nisu obavezujuće.
 
 
korak 1
 
  UPIS VAŠIH PODATAKA
Ukoliko ste novi korisnik upišite vaše podatke i podatke o osobi koja će preuzeti robu. Sve stavke označene sa * su neophodne. Ukoliko već imate otvoreni korisnički račun upišite samo vašu email adresu i lozinku. Vaše podatke možete mijenjati logiranjem na vaš korisnički račun. Za online plaćanje odaberite "kartično plaćane".
     
korak 2
 
  ODABIR NAČINA DOSTAVE
Dostavu ostvarujemo putem kurirske službe te je naplaćujemo u skladu sa njihovim cjenikom. Dostava je uvijek 'od vrata do vrata' i rok isporuke je 24 sata (za manja mjesta 48 sati). Ukoliko je iznos fakture veći od 500 Kn dostava je besplatna. Robu možete podići i sami na našem skladištu.
     
korak 3
 
 
  PONUDA-PREDRAČUN
Izrađena je vaša ponuda koja vam se automatski dostavlja na vašu email adresu. Ukoliko želite možete je i odmah ispisati klikom na ispis. Vašim ponudama možete uvijek pristupiti logiranjem na vaš korisnički račun. Roba kreće na isporuku kada proknjižimo vašu uplatu ili zaprimimo autorizaciju od kartične kuće.
     
korak 4
 
  PLAĆANJE
Plaćanje je virmansko, kartično i na kredit. U virmansko plaćanje ubrajamo uplatu na naš žiro račun i gotovinsko plaćanje. Ukoliko ste odabrali 'kartično plaćanje' možete platiti online karticama (Diners, Mastercard, Visa i American). Za iznose iznad 500 Kn moguće je odabrati i plaćanje na 6 rata American karticom. Za leasing i potrošački kredit u kreditnoj ustanovi uz sve potrebne dokumente prilažete ponudu izrađenu u online trgovini.


Online plaćanje karticama vršite klikom na link koji će vas preusmjeriti na zaštićeni server (T-com, PayWay). Podatke sa kartica ne čuvamo niti im imamo pristup.


Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte.

AVmax - Audio Video