Uskoro novi modeli 3D Full HD Smart LCD televizora iz Toshibe

29. ožujka 2012., pregleda: 465, komentara 0, Ocjena (2) korisnika:

toshiba smart televizor Toshiba je osvježila svoju liniju Full HD Smart televizora koji podržavaju 3D reprodukciju slike uvođenjem TL933/963 serije. Svi modeli imaju LCD panel s rubnim LED pozadinskim osvjetljenjem te su vrlo tankog dizajna i energetski učinkoviti. TL933/963 serija televizora može pretvoriti 2D u 3D sadržaj što omogućava gledateljima da, uz pomoć aktvivnih 3D naočala, gledaju u 3D bilo koji standardni TV program.

Osim Full HD rezolucije (1920x1080p), novi TL933/963 dolaze s 200 Active Motion & Resolution (AMR) tehnologijom koja se brine da su pokretne slike fluidne i oštre osobito gledanje sporta ili akcijskih filmova. Serija TL933/963 je dostupna u veličinama ekrana od 80cm (32”), 102cm (40”) i 117cm (46”). Ima dva USB-a i četiri HDMI ulaza, kao i ugrađen DVB-T i DVB-C.

Dva USB ulaza omogućuju korisnicima da spoje USB ili vanjski HDD za gledanje videa i slika na televizijskom. Integrirana USB funkcija video snimanja znači da korisnik može pristupiti vanjskom HDD-u..

Toshiba TL933/963 nosi i oznaku Smart televizora jer imaju jednostavan pristup internetu putem LAN kabla ili Toshibinog Wi-Fi® USB hardverskog ključa na aplikaciju Toshiba Places. Pod ovim nazivom se nalazi njihov online portal preko kojeg se nudi pristup svijetu sadržaja kroz namjenske aplikacije (razlikuju se ovisno o zemlji).

Primjerice, filmovi na zahtjev s AcetraxomTM, MaxdomeomTM Viewsterom; milijuni videa na YouTubeu™ i Dailymotionu; glazba s iConcerts i Aupeo!; TV usluge kao što BBC iPlayer i Euronews; i društvenih mreža Facebook™ i Twitter™. Portal Toshiba Places se svaki mjesec dopunjuje novim aplikacijama i nije potrebno TV ažuriranje od strane korisnika. Pomoću aplikacije MediaGuide, gledatelji mogu pretraživati sadržaje kao što su: detaljni popisi programa, posebne ponude i zanimljive informacije o glumcima, emisijama i filmovima.

Novi Toshiba TL933/963 televizori bit će dostupni u Europi tijekom drugog kvartala 2012. godine (ovisno o zemlji).


Izvor: hifimedia

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: