Usluge


Kućno kino
 
Predavaone
 
Nadzorni sustavi
1. Projektiranje AV sustava
Pružamo kompletnu uslugu projektiranja i opremanja vaših ureda ili korporativnih dvorana za sastanke, svih vrsta prezentacijskih i edukacijskih prostora, kongresnih i konferencijskih dvorana, nadzornih i kontrolnih soba ili pak sustava za kućno kino. Ukratko, od idejnog rješenja i pomoći pri odabiru odgovarajuće opreme do montaže, spajanja opreme i edukacije korisnika. Po potrebi izrađujemo kompletnu projektnu dokumentaciju sa tehničkim nacrtima i opisima opreme.

2. Instalacija i montaža opreme
U svojoj ponudi priredili smo kompletnu uslugu instalacije audio-video opreme.

Tipična instalacija uključuje:

- postavljanje vodova i priključnih kutija
- provlačenje kabela, njihovo terminiranje i spajanje
- montažu nosača, platna, projektora i ostale opreme
- spajanje opreme i puštanje u rad
- kalibraciju uređaja i provjeru ispravnosti


3. Tehnička podrška i edukacija korisnika
Svim korisnicima osigurana je tehnička podrška i servis unutar i nakon jamstvenog roka.

Kako bi vaš sustav ispravno radio nudimo uslugu redovitih tehničkih pregleda opreme. Kod sustava od iznimne važnosti predlažemo sklapanje ugovora o tehničkom održavanju u kojem su definirani periodični tehnički pregledi kao preventiva održanju ispravnosti sustava te 24-satna podrška u minimalnom vremenu odgovora.

Nakon svake instalacije vršimo edukaciju korisnika i tehničara kako bi samostalno bili osposobljeni vršiti određene izmjene i otklanjanje jednostavnijih kvarova.

4. Prodaja i najam opreme
Nudimo mogućnost prodaje i najma opreme po povoljnim cijenama i uvjetima. Odobravamo količinske popuste za daljnje distributere, popuste za edukacijske ustanove, udruge i neprofitne organizacije kao i popuste na višednevna iznajmljivanja opreme. Za potrebe najma opreme u mogućnosti smo ponuditi uslugu stručne tehničke podrške. Usluga daje rješenje "ključ u ruke" gdje kompletnu organizaciju, dostavu, instalaciju i upravljanje opremom preuzima naše tehničko osoblje.

Iz naše ponude možete izabrati kompletnu audio-video opremu: projektore, projekcijska platna, nosače, grafoskope i dokument kamere, školske i interaktivne ploče, plazma i LCD zaslone, touch screen monitore, interaktivne monitore, info kioske, hi-fi i profesionalne razglasne sustave, pojačala, CD i DVD reproduktore, miksete i mikrofone, kompletne sustave za za distribuciju i kontrolu signala (matrice, razdjelnike, preklopnike..), sustave za automatizaciju i udaljena upravljanja uređajima, sustave za audio konferencije i simultano prevođenje, digitalno oglašavanje, video zidove i holo projekcije.


Za sve detaljnije informacije slobodno nas kontaktirajte.