Uvjeti


 registracija - kupnja - dostava - reklamacije - servis - forum - oglasiprivatnost


REGISTRACIJA

Registracijom na ovom portalu prihvaćate sljedeće uvjete i obvezujete se da nećete koristiti ovaj portal za objavljivanje materijala koji je: vulgaran, klevetnički, netočan, rasistički, uznemirujući, prijeteći, zadire u tuđu privatnost, seksualno orijentiran ili krši neki zakon. Također prihvaćate da nećete objavljivati materijale zaštićene autorskim pravom koje ne pripada vama.
Za sadržaj vaših poruka odgovorni ste isključivo vi i slažete se nadoknatiti štetu vlasnicima te ih smatrati nevinima za svaku moguću tužbu nastalu radi vašeg teksta. Također zadržavamo pravo objaviti sve nama dostupne informacije o vama u slučaju tužbe ili pravnog postupka nastalog radi vaših tekstova i/ili multimedijskog materijala. Iako objavljene poruke nisu u nadležnosti ovog portala i nismo odgovorni za sadržaj ili točnost objavljenih sadržaja, zadržavamo pravo obrisati bilo koju poruku iz bilo kojeg razloga ili bez razloga i bez prethodne najave.  Ukoliko pak pronađete poruku koja krši pravila ili ju smatrate uvredljivom, molimo da nas kontaktirate.

KUPNJA

Na blagajni online trgovine dobivate predračun-ponudu za odabranu robu. Ponuda je pravovaljana jer je izrađena na elektroničkom računalu te vrijedi bez potpisa i žiga. Ponuda vrijedi 3 dana od datuma izrade i neobavezujuća je.
Putem ponude vršite uplatu na naš žiro-račun pod pozivom na broj sa vaše ponude.
O knjiženju uplate i slanju robe na isporuku obavijestiti ćemo Vas telefonskim putem.
1. Virmansko plaćanje - gotovinska uplata na naš račun.
2. Kartično plaćanje - plaćanje je online Mastercard, Visa, Diners (jednokratno) ili AMEX karticom (do 6 rata).
3. Kreditno plaćanje - u kreditnoj ustanovi uz sve potrebne dokumente prilažete ponudu izrađenu u online trgovini.

DOSTAVA

Nakon što vaša uplata bude proknjižena šaljemo robu na isporuku. Ukoliko je iznos fakture iznad 500,00 Kn, robu isporučujemo sami na užem području grada Zagreba i ona je besplatna. Dostavu u ostala područja organiziramo putem kurirske službe te ju naplaćujemo u skladu sa njihovim regularnim cjenikom. Dostava je uvijek 'od vrata do vrata' i rok isporuke je 24 sata (za manja mjesta 48 sati). Robu možete i sami podići na našem skladištu radnim danom od 8:30 do 16:30 sati.

PRIGOVORI

Sukladno čl.8 st.2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar.nov. br.79/07., 125/07.-isp.,79/09. i 89/09.-isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:
AVmax - AVR d.o.o., Radnička cesta 1a, 10000 Zagreb ili na fax: 01/3751-711

Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Molimo vas da prilikom podnošenja prigovora navedete sljedeće podatke: Ime i Prezime, adresu za dostavu odgovora.
 
REKLAMACIJE

Ukoliko je isporučena roba pokvarena ili oštećena AVmax pokreće postupak popravka ili zamjene unutar 24 sata od zaprimanja zahtjeva. AVmax će popraviti ili zamijeniti robu za koju se ustanovi da je neispravna uslijed greške u proizvodnji ili oštećena uslijed transporta. AVmax u potpunosti snosi sve troškove.
Kupac je obvezan istu robu vratiti:
- uz originalni račun i s odgovarajućim serijskim brojem kupljene robe
- uz pripadajuću dokumentaciju i kabele
- u originalnom pakovanju (roba s tvorničkom greškom ili oštećena u transportu) 

SERVIS I JAMSTVO

AVmax se obvezuje u jamstvenom roku organizirati popravak, popraviti ili zamijeniti svu isporučenu neispravnu robu.
1) Isporučena pokvarena ili oštećena roba
AVmax pokreće postupak popravka ili zamjene unutar 24 sata od zaprimanja zahtjeva. AVmax će popraviti ili zamijeniti robu za koju se ustanovi da je neispravna uslijed greške u proizvodnji ili oštećena uslijed transporta. AVmax u potpunosti snosi sve troškove.
2) Kvar unutar jamstvenog roka
AVmax pokreće postupak popravka unutar 24 sata od zaprimanja zahtjeva. Kupac dostavlja proizvod AVmax-u ili ovlaštenom servisu na svoj trošak. Ostale troškove snosi AVmax. AVmax se obvezuje da popravak neće trajati dulje od 45 dana. U suprotnom, AVmax unutar roka dostavlja kupcu novi proizvod. Jamstveni rok se u odnosu na zamijenjene dijelove ne produžuje niti počinje iznova teći. Vrijeme utrošeno na popravak izuzima se iz jamstvenog roka.
3) Kvar izvan jamstvenog roka
Kupac dostavlja proizvod ovlaštenom servisu. Sve troškove transporta i rezervnih dijelova snosi kupac.

• Jamstvu ne podliježu kvarovi nastali zbog nepropisnog rukovanja robom, a osobito:
- ako se koristi pribor koji ne odgovara tehničkim normama proizvođača.
- ako kupac modificira opremu.
- ako kupac ne poštuje uputu za rukovanje propisanu od strane proizvođača.
- ako je kvar prouzrokovan naponom struje.
- uslijed samovoljnog otvaranja aparata.
- uslijed mehaničkog kvara (pad, udarac, lom i sl.)

FORUM

Forum treba omogućiti komunikaciju sa ljudima istih i sličnih interesnih skupina koji ili traže ili imaju znanje o otvorenim temama.
Molimo da tekstovi budu kvalitetno napisani, argumentirani, jasno odvojiti vlastito mišljenje od citata.
Ukoliko se citira ili kopira tuđi tekst, obavezno navesti izvor i link ukoliko postoji. Ukoliko nije naveden izvor, moderator može obrisati temu. Izbjegavajte copy/paste čitavih članaka, dovoljno je staviti link a ako želite nešto naglasiti, taj dio ubacite u tekst. Učestalo objavljivanje linkova na članke ili druge stranice, bez suvislog komentara ili razloga, smatrat će se spamom.
Teme otvorene s namjerom reklamiranja tvrtki/proizvoda/usluga će biti obrisane, a autori opomenuti.
Tekstovi mogu biti obrisani bez upozorenja i objašnjenja. Ako se to dogodi prekršili ste neko od pravila.

OGLASI

Oglasi su namijenjeni prodaji, kupnji i razmjeni isključivo audio-video opreme i usluga.
Oglasi koji sadržavaju proizvode i usluge druge tematike će biti obrisani.
Oglasi napisani s namjerom reklamiranja tvrtki/proizvoda/usluga će biti obrisani, a autori opomenuti.
Audio-Video ne posreduje u prodaji/razmjeni/kupnji niti preuzima bilo kakvu zakonsku odgovornost.
Oglasi mogu biti obrisani bez upozorenja i objašnjenja. Ako se to dogodi prekršili ste neko od pravila.

PRIVATNOST PODATAKA

AVmax se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o korisnicima i informiramo ih o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici AVmax-a i njeni poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O ODRICANJU

AVmax ne preuzima nikakvu zakonsku odgovornost za točnost, potpunost ili korisnost objavljenih podataka. Ulažemo konstantni napor da tehničke podatke i slike proizvoda prezentiramo što točnije i iscrpnije. Ukoliko pak uočite nepravilnosti molimo da nas kontaktirate


Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte.

AVmax - Audio Video