Volite akciju? Avanture? Ekstremne sportove? Upoznajte Midland!

26. srpnja 2013., pregleda: 1192, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:Bavite se ekstremnim sportovima? Obožavate motocross, rally, kayaking, biciklizam, bungee jumping, kite boarding, wakeboarding softair, planinarenje, skateanje, bordanje, skijanje i slično? Upoznajte Midland akcijske kamere, koje će zabilježiti svaki Vaš ludi trenutak!

Osim što su iznimno malene, lagane i praktične, postoji brdo dodatnog accessories-a, pomoću kojeg možete kameru pričvrstiti za kacigu, biciklu, volan, pušku ili bilo koji drugi dio opreme koji koristite!


XTC-280

Midland XTC-280 je trenutno najlakša Full HD kamera na svijetu, koja objedinjuje jednostavnost korištenja i vrhunske karakteristike. Sa svojih, jedva 90 grama, spremna je za akciju u svakom trenutku! Uz 5,2 mega piksela snima u Full HD rezoluciji, a baterija joj može izdržati u neljudskim uvjetima 3 sata neprekidnog snimanja. Budući da je XTC-280 iznimno user-frendly, praktički Vam ne trebaju ni uputsva za korištenje, treba Vam samo doza adrenalina!

  

 


XTC-400

Midland XTC-400 je također Full HD akcijska kamera, ali osim vrhunskih snimki u 16:9 formatu, njome možete i snimiti zadivljujuće fotografije. Kompatibilna je s Android i Apple uređajima, a zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi funkciji, snimke i fotografije možete još na licu mjesta prebaciti na svoj pameteni telefon, te ih podijeliti sa ostatkom svijeta. XTC-400 snima s 12 mega piksela, a baterija joj traje do 5 sati neprekidnog snimanja. XTC-400 je uvijek spremna za akciju!
Detalje pogledajte na sljedećim linkovima:

XTC-280

XTC-400

Dodatna oprema

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate!


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: