Vrhunski doživljaj: Yamaha ISX-800 RESTIO

23. studenog 2011., pregleda: 589, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:


Sa tijelom od 9cm i polumjesečnim stalkom, Restio se može pozicionirati uza zid. Nije mu potrebna polica tako da nema ograničenja kamo ga želite staviti. Također moguće je skinuti stalak i staviti uređaj na zid pomoću dodatne opreme, tj. stalka za zid AT-800. Ovo je savršeni način da ukolpite glazbu u dekor bilo koje prostorije.

Njegov dvosmjeran, četvero zvučnički sistem daje jako kvalitetan zvuk sa snažnim basom i vrlo istaknutim i preciznim visokim tonovima. Također može se spojiti iPod ili iPhone direktno na uređaj za visokokvalitetnu digitalnu reprodukciju te ako imate aplikaciju možete uživati u glazbi izravno s interneta. Restio također ima CD reproduktor, radio prijemnik, USB i AUX ulaz.

Stilski oblikavan digitalni sat daje vam opciju između dva uzorka: uobičajni brojčani prikaz i posebni prikaz koji kombinira brojeve i pokazivač. Opcija ''automatska prigušenost'' prilagođava svjetlinu ekrana osvjetljenosti prostorije. Također postoji opcija Yamaha IntelliAlarm, alarm koji najprije počne s tihom glazbom vašeg odabira, nakon toga reproducira zvučni signal te je sigurno da ćete se probuditi.


U AVmaxu, Yamaha ISX-800 Restio raspoloživ je u 4 boje: u crnoj, bijeloj, ljubičastoj i zelenoj boji!
 

Supported iPhone iPhone , iPhone 3G , iPhone3GS, iPhone4
Supported iPod iPod classic, iPod nano ( 2G - 6G ), iPod touch
CD Audio CD, MP3, WMA
USB MP3, WMA
FM/AM Tuner FM
DAB Tuner DAB, DAB+
Preset memory 5 x DAB, 5 x FM
Input connector 3.5mm STEREO mini Jack
Alarm Alarm, Snooze, Sleep
Speaker system Dual 3cm soft dome tweeters ,Dual 10cm woofers
Dimensions (W x H x D) 410 x 997 x 295mm
Weight 12 kg
Colors Purple, Black, Green, WhiteKomentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: