Vrlo, vrlo skupe trosistemske "in-ear" slušalice iz AKG-a

16. listopada 2011., pregleda: 1157, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:

Kad su u pitanju slušalice, naviknuti smo da "veliki" modeli za preko ušiju mogu doseći vrlo visoke cijene, no "in-ear" minijature koliko god kvalitetne bile, ipak ne dostižu astronomske cijene. Sad se i to promijenilo s K3003 modelom uglednog austrijskog proizvođača AKG.
Njihove in-ear slušalice su posebne na više načina, za početak riječ je o najmanjem modelu slušalica na svijetu s trosistemskim ustrojem drivera.

Svaka slušalica ima jedan dinamički i dva, kako to oni zovu "balanced armature" drivera koji omogućuju raspon frekvencije od 10 Hz do 30 kHz. Ulazna impedancija je 80 oma, s maksimalnom snagom od 15 milivata. Teške su 12 grama i dolaze s tri para različitih veličina gumica kako bi svatko mogao prilagoditi slušalici veličini svog slušnog kanala.

Napravljene su ručno, i svaki je par individualno testiran na visoke kriterije kvalitete i svaki par dolazi obilježen posebnim serijskim brojem. Bazirane na novoj hibridnoj driver tehnologiji, ukalupljene su u brušena kućišta od nehrđajućeg čelika.

Preko ugrađenih tehnologija, odnosno mehaničkih filtera i kontrola na kabelu korisnik si može prilagoditi razinu basa, srednjih tonova i visokih tonova.

....ukoliko ste sada spremni vidjeti cijenu ovih vrhunskih slušalica, duboko udahnite i kliknite ovdje!
 

 


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: