Yamaha MCR-332 i MCR-232 konačno stigle u AVmax!

12. siječnja 2012., pregleda: 1099, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:

Yamaha je predstavila svoje MCR-332 i MCR 232 mikrokomponente sustave iz svoje PianoCraft serije. Uređaji su prilagođeni zahtjevima današnjih korisnika te ih je vrlo lagano spojiti iPod/iPhone uređaje i uređaje s USB kompatibilnošću.

Središte sustava je CRX-332, sve u jedan komponenta, CD/Radio s integriranim pojačalom u D klasi od 20W pri 6 oma (koliko i iznosi impedancija zvučnika). Na vrhu komponente nalazi se mjesto za spajanje iPhone i iPod uređaja. Zvučnici u sustavu su klasični dvostazni bas/refleks sa basom promjera 12,5 cm i visokotoncem od 25 mm.

Bogati zvuk i napredne značajke, sada još lakše dostupne!
Na jednostavan način možete uživati u Yamahinom posebnom zvuku iz kompaktnog kućišta.
Mikro sustav s iPad kompatibilnošću!

Vrhunski zvuk koji nastavlja tradiciju kvalitete PianoCraft serije
Yamaha se pobrinula za dizajn radio prijemnika i zvučnika koji se savršeno nadopunjuju. Radio prijamnik koristi visoku učinkovitost Yamahinog digitalnog pojačala, koje osigurava točan zvuk, bez izobličenja, kroz zvučnike novog dizajna.

Iznova dizajnirani zvučnici s dvostaznim bas refleksom visoke kvalitete
Dvostazni bas refleks zvučnici koriste  niskotonsku jedinicu od 11cm i smješteni su na podnožje s 3 nožice, kako bi se smanjio utjecaj vanjskih vibracija na kvalitetu reproduciranog zvuka. Rezultat je snažan bas zvuk, bogat srednjetonsko visokotonski spektar kako bi mogli uživati u visokoj kvaliteti odlične zvučne slike.VCCS tehnologija osigurava točnu reprodukciju programskog materijala
Zvučničke kutije vibriraju te tako smanjuju kvalitetu glazbe. Kako bi prevladali taj problem, Yamaha je potražila riješenje svojih razvojnih inžinjera na odjelu glazbenih instrumenata koji su razvili unutarnju strukturu zvučnika naziva VCCS (Vibration Control Cabinet Structure/ kontrola rezonancije zvučničke kutije). VCCS koristi strateški smještene dijelove kompozitnog materijala koji drastično smanjuju vibracije i osiguravaju kvalitetnu reprodukciju Vaše glazbe.

Digitalno sučelje ležišta za Vaš  iPod/iPhone uređaj
iPhone / iPod dedicirano ležište pruža digitalnu povezivost, što znači da digitalni signal iz iPhone/iPod uređaja se prenosi izravno na prijemnik. To smanjuje smetnje i dopušta korištenje internog digitalnog audio konvertera što rezultira točnijom zvukovnom reprodukcijom.

Izlaz za niskotonski zvučnik i AUX konektor za analogne uređaje
Izlaz za niskotonski zvučnik Vam dozvoljava spajanje niskotonskog zvučnika kako bi mogli uživati u poboljšanom niskotonskom doživljaju. AUX konektor dozvoljava spajanje drugih audio izvora zvuka.

Završna obrada visoke kvalitete i mrežice za zvučnike koje se mogu maknuti
Zvučnici su napravljeni u predivnoj i visokokvalitetnoj završnoj obradi kako bi izgledali elegantno u svakom okruženju. Mrežice za zvučnike su napravljene kako bi dobro izgledalo.Detaljnije pogledajte na sljedećim linkovima:

MCR-332

MCR-232

 


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: