Yamaha TSX-112: Linija odvažnog dizajna i robusnog zvuka

28. studenog 2011., pregleda: 616, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

U prodaju je stigao novi Yamahin stolni audio sustav, koji se izrađuje u kombinacijama živopisnih boja kako bi se lako uklopio ili napravio kontrast Vašem prostoru. Izbor je na Vama, a sve što Vam preostaje je uživati u detaljnom zvuku koji izlazi iz kompaktnog uređaja prikladno malih dimenzija.

Uz dodatak iPod/iPhone ležišta na vrhu uređaja možete birati između CD čitača, radio prijamnika i USB priključka koji će objediniti svu Vašu glazbu na jednom mjestu.

Također, na prednjoj strani uređaja se nalazi AUX ulaz kao dodatna opcija spajanja osobnog računala ili digitalnog reproduktora zvuka.

Funkcija alarma Vam omogućuje buđenje ne samo uz klasičan zvučni signal već i uz glazbu s Vašeg iPod/iPhone uređaja, kao i sa CD reproduktora te radio prijamnika. Odaberite uz koju glazbenu notu se želite probuditi i osigurajte si ugodan početak dana.

Zvuk i izgled koji će Vam potaknuti duh!

Dizajn sa stilom u izboru od 5 boja.
Uživajte u moćnom zvuku sa Vašeg iPod i iPhone uređaja.

Multifunkcionalan uređaj odvažnog dizajna i robusnog zvuka.
Ovaj audio sustav daje Vam praktičan način korištenja raznih audio izvora. Sa fokusom na kvalitetan zvuk i vrhunski izgled, izrađen je od drva kao materijala izrade kutije te metalne prednje ploče. Tom kombinacijom se dobiva moćan zvuk živopisnog dizajna.


Isporučuje prirodan zvuk više kvalitete od one koju veličina ukazuje.

TSX-112 je u skladu sa Yamahinom reputacijom izvrsnih audio performansi a u kombinaciji sa tijelom izrađenim od drva te prednjom pločom napravljenom od metala smanjuju se štetne vibracije.

Veliki izbor izvora glazbe.
Uz dodatak IPod i IPhone ležišta na vrhu uređaja, uređaj posjeduje CD čitač, radio prijamnik i USB priključak. Isto tako, na prednjoj strani uređaja se nalazi AUX ulaz kao opcija spajanja osobnog računala ili digitalnog reproduktora zvuka.
Sva Vaša glazba na jednom mjestu.

Ugrađena opcija alarma doprinosi lakšem buđenju uz Vašu glazbu.
Alarm Vam dozvoljava buđenje ne samo uz zvučni signal već i uz glazbu sa Vašeg IPod/IPhone uređaja kao i sa CD reproduktora te radio prijamnika. Čak možete odabrati uz koju pjesmu se želite probuditi. Opcija odgađanja alarma je isto tako dostupna.

Daljinski upravljač se isporučuje uz uređaj.
Isporučeni daljinski upravljač Vam dozvoljava paljenje i gašenje uređaja kao i odabir pjesama sa Vašeg iPod/iPhone uređaja.

...za koju boju ste se Vi odlučili?

TSX-112 White 

  
TSX-112 Red


TSX-112 OrangeTSX-112 Black


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: