Za svoj 30. rođendan Dali predstavio limitiranu seriju F5 zvučnika!

16. svibnja 2013., pregleda: 279, komentara 0, Ocjena (1) korisnika:Kako bi dostojno proslavio svoj trideseti rođendan, Dali je predstavio limitiranu seriju ručno obojanih, unikatnih Fazon F5 zvučnika! Fazon F5 su ionako uvijek bili "najekstravagantniji" zvučnici u bogatoj Dalijevoj ponudi, a sada su zaista dobili još posebniji izgled!

Od kada su se pojavili na tržištu, plijene pozornost prije svega svojim neobičnim izgledom koji odskače od klasičnog DALI dizajna, dok je  tehnologija naslijeđena od Mentor serije s karakteristikama kao što su beskompromisne performanse, otvoren zvuk, izvanredna rezolucija. Platnena membrana visokotonskog zvučnika povećanih dimenzija (28mm) se integrira s dvije srednjotonsko/niskotonske zvučničke jedinice od 12,5 cm što omogućuje veliku dinamiku i izvanrednu detaljnost zvuka. Vanjski izgled govori sam za sebe: moderan i odvažan, zasniva se na jedinstvenom aluminijskom tijelu kako bi se osigurala čvrsta konstrukcija koja smanjuje utjecaj refleksija. Zvučnik je profinjenog, zaobljenog oblika, te ne sadrži ravne plohe, kako bi se spriječila pojava stojnih valova.

Fazon F5 bi se mogao nazvati 2 i pol-sistemskim samostojećim bas refleks zvučnikom na stalku, dimenzija (VxŠxD) 919 x 281 x 323 mm, te težinom od 13,9 kg. Frekvencijski raspon iznosi 49-23.000 Hz,  dok je osjetljivost 87 dB, a nominalna impedancija 6 oma.

Estetska privlačnost je oduvijek bila Dalijev adut, a ovoj seriji Dali je dodao grafički dizajn, glazbene motive i uličnu umjetnost.

Pitate se, koliko to čudo košta? £3.429 po paru. Da, dobro ste pročitali!

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: