ZIMSKE RADOSTI: Uz fotoaparat Pentax X-5 poklanjamo memorijsku karticu!

3. prosinca 2012., pregleda: 627, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:Uz fenomenalan superzumirajući fotoaparat Pentax X-5 poklanjamo SD memorijsku karticu 8 GB! Zbog objektiva sa 26x zoomom koji ima raspon od vrlo širokog kuta do super-telefoto područja, ovo je svenamjenski fotoaparat koji će jednostavno snimiti kvalitetne fotografije najrazličitijih subjekata i scena! Dolazi u dvije boje: klasična crna ili elegantna srebrna.

Objektiv sa 26x optičkim uvećanjem pokriva širok raspon situacija i objektata fotografiranja. Iako ima objektiv s 26X zoomom, Pentax X-5 je zadržao kompaktno i lagano tijelo, te je pogodan da ga nosite svugdje i snimite sve što želite. Pokriva područje od ultra širokog kuta od 22.3mm do super telefoto 580mm područja (ekviv. 35mm formatu). Zajedno s Macro modom od 1 cm udaljenosti od objekta snimanja, ovaj model nudi jednostavno fotografiranje najrazličitijim fotografskim situacijama.

CMOS senzor s pozadinskim osvjetljenjem za kvalitetnije slike u situacijama slabog svjetla. Novi BI (back-illuminated) CMOS senzor ima osjetljivost od ISO 6400 i 16 efektivnih megapiksela, pokazuje dobre rezultate pri visokoj osjetljivosti u vidu smanjenog šuma, osigurava brzo očitanje podataka i isporučuje kvalitetne fotografije visoke razlučivosti.

Pentax X-5 dolazi s velikim 3.0 inčnim LCD ekranom visoke razlučivosti s 460,000 točaka. Fotograf može nagnuti ekran gore ili dolje kako bi ga namjestio pod najboljim uglom za gledanje.

X-5 snima full HD filmove u H-264 formatu snimanja. Kvalitetne snimke se zabilježavaju sa 1920 x 1080 piksela u omjeru 16:9, pri brzini od 30 slika u sekundi. Nudi i brojne mogućnosti pregledavanja i obrade, primjerice za “slow motion”. Tijelo ima izlazni micro-HDMI terminal (tip D).

Pentax X-5 se napaja putem 4xAA baterije koje se mogu jednostavno i povoljno nabaviti gdje god se nalazite u svijetu. Aparat može snimiti oko 330 slika sa novim setom alkalnih baterija.

Požurite, akcija traje samo do isteka zaliha!

Detalje, specifikacije i cijenu pogledajte ovdje.

Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate!


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: