Znate li što je iNuke Boom?

23. prosinca 2011., pregleda: 264, komentara 0, Ocjena (4) korisnika:

Novi iNuke Boom je najveći i najglasniji 'dock' za iPhone na svijetu. Širine je 2,44 metra i visine 1,2 metra te teži čak 318 kilograma!

Ako vam vaš klasični audio dock nije dovoljan jer niste zadovoljni njegovom glasnoćom i snagom, razmislite o nabavci Behringerova iNuke Booma. Ovo čudovište ispušta zvuk snage 10.000 watti - recimo da je to ekvivalent stotinjak regularnih zvučnika kakvi primjerice mogu zadovoljiti sve vaše potrebe kod kuće - te dolazi s isto tako "jakom" cijenom - 30.000 dolara (oko 170.000 kuna).

Ovaj sustav zvučnika napravio je Behringer, njemački proizvođač profesionalne audio i glazbene opreme, a očekuje se da će se na tržištu pojaviti u siječnju iduće godine.

'Svi rade nešto maleno,' rekao je za LA Times Mark Wilder , potpredsjednik odjela za komunikacije u Behringeru. "Mi smo rekli: Ajmo napraviti nešto glasno".

Wilder tvrdi da ovaj proizvod nije šala i da će se iNuke Boom moći vidjeti - i čuti - na 2012 Consumer Electronics Show (CES) u siječnju 2012. u Las Vegasu.

"Nisam siguran da će nas nakon toga naši susjedi baš jako voljeti" - rekao je Wilder.

Ipak, priznaje da je ovaj sustav napravljen u marketinške svrhe kako bi kompanija promovirala svoju novu Eurosound liniju audio opreme za domove.

"Napravili smo jednog kao prototip, ali napravit ćemo ih još i prodavati ih ako dobijemo narudžbe za njih".

Dakle, tko bi želio izdvojiti 170.000 kuna za iPhone dock station?

"Kupac koji već ima sve", kaže Wilder. Drugim riječima, trebao bi to biti jako bogat kupac.

Izvor: net.hr

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: