Zvučnici DALI SPEKTOR 2 Black Ash PREPORUKA

Šifra proizvoda: 36420, Ocjena (1) korisnika:
Zvučnici DALI SPEKTOR 2 Black Ash

SPEKTOR 2 Black Ash
Veća slika
Cijena bez PDV: 1.512,00 kn
Cijena sa PDV: 1.890,00 kn
Zvučnici DALI SPEKTOR 2 Black Ash, modeli nove serije SPEKTOR koja će ljubitelje glazbe i filmova zavesti izvanrednom izvedbom, te prirodnim HI-Fi zvukom, a dostupna je u novom, cjenovno pristupačnijem rangu.

Dali SPEKTOR 2, par kompaktnih 2-sistemskih zvučnika, koji zahvaljujući većem unutrašnjem volumenu od zvučnika SPEKTOR 1, pružaju dublji bas.
Dolaze sa većom površinom membrane bas jedinice i visokotonca; 5.25" (13 cm) bas jedinica i 25 mm visokotonac. Zahvaljujući tome, zvučnici predstavljuju idealno rješenje za veće prostorije, a opet i prostorije koje zahtjevaju i kompaktno rješenje.

Zvučničke jedinice dolaze sa konusom izrađenim od papira male mase, a ojačanim drvenim vlaknima. Takva izrada stvara neravnu strukturu površine koja dramatično smanjuje rezonanciju površine, te omogućuje najbolju moguću reprodukciju svakog detalja u audio signalu. Također, korekcija frekvencije u skretnici je minimalna, odnosno gubitak signala je blizu nuli. Zvučnici dolaze i sa mekom kupolom visokotonca koja pruža prošireni frekvencijski odziv, širu disperziju, te manju obojenost zvuka. A naslijeđe vuče iz "high-end" Dali serije. Također zahvaljujući Amp-friendly dizajnu, ovi zvučnici su vrlo lagani za pogoniti.

Postavite ih na policu / stalak ili montirajte izravno na zid.Detaljnije informacije na web stranicama proizvođača: Dali


Statistika
Proizvod je pregledan 1872 puta.
Zvučnici DALI SPEKTOR 2 Black Ash je u prodaji od 23.2.2017..

Trebate još informacija?

 
 Proizvođač Dali
 Tip Hi-Fi
 Snaga 25 - 100W Pojasnjenje
 Broj zvučnika 2 zvučnika Pojasnjenje
 Konstrukcija 2-sistemski Pojasnjenje
 Impedancija 6 Ohm Pojasnjenje
 Frekv. odziv 54 - 26,000 Hz Pojasnjenje
 Osjetljivost 84,5 dB
 Dimenzije                            170x292x238 mm  
 Težina 4,2 Kg  
 Jamstvo 5 godina  
Usporedi specifikacije: Usporedi proizvod

Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: