Zvučnik novog doba - Dali FAZON F5

3. listopada 2012., pregleda: 362, komentara 0, Ocjena (3) korisnika:

Ovaj je zaista nešto posebno! FAZON F5 se doista izdvaja iz mase zvučnika na tržištu. To je prava kombinacija majstorske izrade, performansi  i izgleda na puta ka ispunjenju sna o zvučniku novog doba. Tehnologija je naslijeđena od MENTOR serije s karakteristikama kao što su beskompromisne performanse, otvoren zvuk, izvanredna rezolucija.

Membrana viskotonskog zvučnika povećanih dimenzija (28mm) se savršeno integrira sa dvije  srednjetonsko/niskotonske zvučničke jedinice što omogućuje veliku dinamiku i  izvanrednu detaljnost zvuka . Vanjski izgled je zadivljujuć i govori za sebe:  moderan, odvažan, zasniva se na jedinstvenom aluminijskom tijelu kako bi osigurali čvrstu konstrukciju koja smanjuje utjecaj refleksija. Zbog profinjenog, zaobljenog oblika FAZON F5 ne sadrži ravne plohe, kako bi se spriječila pojava stojnih valova.

FAZON 5 bi se moglo nazvati 2 i pol-sistemskim samostojećim bas refleks zvučnikom na stalku s dimenzijama 919 x 281 x 323 mm (VxŠxD) i težinom od 13,9 kg. frekvencijski opseg iznosi 49-23.000 Hz, osjetljivost je 87 dB, nominalna impedancija 6 oma. Preporučuju se pojačala od 40 do 180 W snage, rezne frekvencije su na 800, odnosno 3.000 Hz.

FAZON F5 je ikona budućeg dizajna i performansi a koja će zadovoljiti različita raspoloženja i potrebe tijekom Vašeg dana. Od pospanog slušanja glazbe tijekom jutarnjih sati, gledanja filmova navečer do ludog provoda subotom. Da naglasimo: Fazon F5 objedinjuje formu i funkciju dajući oblik zvuku kao i zvuk obliku.

Upoznajte novu generaciju zvučnika visoke kvalitete i performansi, koje prenose autentičan i prirodan zvuk u elegantno i odvažno oblikovanom zvučniku.

Zvučnik Dali FAZON F5 dostupan je u 3 boje visokog sjaja: crna, crvena i bijela.


Komentiraj Komentari

Ukupno 0 komentara

Ime:
Ocjena:
Tekst: